Artikel top billede

Total radiotavshed om kæmpe fiberfusion

En eventuelt kommende storfusion mellem SE/Stofa og Waoo lader vente på sig. Læs her, hvad parterne kan berette fra forhandlingsbordet.

"Intet nyt fra Vestfronten."

Sådan lyder det fra SE's (tidligere Syd Energi) direktør Niels Duedahl om en eventuel kommende fusion mellem fiberselskabet SE/Stofa og så Waoo, der er fiberselskabernes produkt- og markedsføringsselskab, ejet af 14 fiberselskaber heriblandt SE.

Konkurrencemyndighederne havde ellers givet grønt lys for fusionen i forbindelse med SE's 1,9 milliarder kroner-køb af Stofa for et års tid siden, hvilket fik Niels Duedahl til at tale om yderligere konsolidering i fiberbranchen i det spæde forår.

Dermed var vejen banet for energiselskabernes samlede bestræbelser på at give hovedkonkurrenten TDC en syngende lussing lige midt på markedspladsen.

Men om det rent faktisk også kommer til at ske, er endnu et åbent spørgsmål.

"SE's opkøb af Stofa handler jo om at få konsolideringsmuligheder i vores teleforretning, og vi kigger da på alle muligheder i markedet. Vi har dog ikke lavet nogen aftale (med Waoo, red)," lyder det fra Niels Duedahl.

Lukker helt af

Taler I stadig sammen om en mulig fusion?

"Det har jeg ingen kommentarer til."

Har I skudt forhandlingerne til hjørne?

"Det kan vi ikke sige noget om lige nu."

Hvorfor kan du ikke sige noget om jeres forhandlinger?

"Der er bare nogle ting i verden, som man ikke kan sige noget om. Og dette er en af dem."

Der er vel en forklaring på, hvorfor I ikke kan sige noget?

"Ja, det må du så vurdere, vi har ikke nogen kommentarer lige nu," lyder det fra Niels Duedahl, direktør hos SE.

Nyheden kommer om et par måneder

Heller ikke hos Waoo er der den store lyst til at tale om en eventuel kommende fusion mellem SE og Waoo.

Den snart tidligere Waoo-direktør Anders Christjansen ønsker ligesom i februar ikke at tale om eventuelle fremtidige aftaler med SE/Stofa og henviser i stedet til Waoos bestyrelsesformand Kim Frimer.

"Det tror jeg ikke lige, at jeg har nogen kommentarer til lige nu," siger Kim Frimer, da Computerworld forhører sig om, hvor langt de eventuelle forhandlinger er kommet.

Er I overhovedet kommet nogen steder?

"Det har vi heller ikke nogen kommentarer til, men jeg kan sige, at vi nok vil komme med nogen (kommentarer, red.) om et par måneder," fortæller Kim Frimer, bestyrelsesformand hos Waoo.

Hvad vil I så kunne sige om et par måneder?

"Ja, det får du nok at vide til den tid."

Hvad er forklaringen på, at du først kan sige noget om nogle måneder?

"Det har jeg ingen kommentarer til."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere