Artikel top billede

Tim Cook: Næste år kommer Apple med en helt ny type produkter

Apple er tilsyneladende klar til at kaste sig over helt nye produktkategorier.

Gennem det seneste år har der været spekuleret i, om Apple vil præsentere et såkaldt smartwatch eller sågar et fladskærms-tv.

Disse rygter fik ifølge det amerikanske teknologimedie The Verge fornyet næring mandag aften.

I forbindelse med Apples regnskabsaflæggelse sagde Apples administrerende direktør, Tim Cook, at det er sandsynligt, at Apple i løbet af 2014 vil præsentere en helt ny produktkategori.

"Hvis du ser på Apples evner inden for hardware, software og tjenster i dag, er der tale om evner, der er helt unikke og som ingen andre virksomhed besidder," sagde Cook ifølge The Verge.

Nye produkter i 2013 og 2014

Han tilføjede, at Apple vil lancere nye produkter i både 2013 og 2014, og at nogle af disse produkter vil være: "Fantastiske nye produkter i områder, hvor Apple ikke er aktiv i dag."

Ifølge Tim Cook "ser Apple betydelige muligheder forude. Både indenfor eksisterende produktkategorier og i nye kategorier." 

Cooks kommentarer faldt som svar på spørgsmål fra investorer og aktieanalytikere, der gennem det sidste år har oplevet, at Apples aktiekurs er faldet dramatisk fra en kurs på omkring 700 dollar per aktie i september 2012 til knap 390 dollar, da kursen var lavest.

I skrivende stund ligger kursen på knap 520 dollar. Men hvis den skal tilbage og tangere tidligere tiders niveau, antager mange, at det vil kræve, at Apple præsenterer produkter i helt nye kategorier, som virksomheden senest har gjort med iPad og iPhone.

Tidligere på året har finansavisen Financial Times skrevet, at Apple arbejder intenst på at færdiggøre et smartwatch, men at det formodentligt først vil se dagens lys i slutningen af 2014.

Læs også:
Her er alle de Apple-produkter, som vi stadigvæk venter på

Her er efterårets næste 'hemmelige' lanceringer  

Det kan blive vildt: Nu er smartwatch på vej




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere