Artikel top billede

Han forudså fremtiden: De her ting kommer til at hitte nu

Som den eneste læser ramte han 11 rigtige på årets it-tipskupon, hvor man skulle forudse fremtiden. Mød Dennis Haagensen og få hans bud på, hvad der kommer til at ske i 2014.

Som den eneste læser forudså Dennis Haagensen, at Microsoft købte Nokia, at elbilfirmaet Better Place gik konkurs, og at Samsung lancerede en Galaxy S4 med en skærm større end 4,8 tommer.

På sidste års it-tipskupon fik han 11 rigtige ud af 13, da det gjaldt om at forudsige begivenheder i it-verdenen.

Flere end 700 læsere deltog i konkurrencen, og de nærmeste konkurrenter havde blot ni rigtige.

It-tipskuponen var dog også særlig lumsk, da den bød på adskillige overraskelser.

Med sine 11 rigtige endte Dennis Haagensen som en suveræn vinder og scorer dermed præmien, som består af en Razer Taipan-mus og Razer DeathStalker Expert Gaming Keyboard.

De har en samlet værdi af cirka 1.000 kroner.

Nye og større iPad-modeller

Det er dog ikke alt, som han kan forudsige, og han er lidt rundforvirret, da Computerworld fanger ham på mobilen:

"Jeg ved ikke, om jeg er synderlig overrasket over resultatet. Jeg er mere overrasket over at have vundet, for jeg kan slet ikke huske konkurrencen", forklarer Dennis Haagensen.

Han er 36 år og arbejder til daglig i radio- og tv-branchen, og han er derfor vant til at følge med i it-udviklingen og har gjort det i årevis. Han fik sin første pc tilbage i 1994, dengang modefarven var beige.

Men hvad forventer Dennis Haagensen, at der vil ske næste år i it-verdenen:

"Jeg tror, at vi kommer til at se nye iPad-modeller med 12 tommer skærme," forklarer han og er dermed på linje med nogle af de rygter om større tablet-pc'er fra Apple, som er begyndt at simre på nettet.

Samtidig forventer han, at wearable gadgets efterhånden vil blive et hit.

Men det bliver næppe alle produkter:

"Når Google Glass kommer, bliver det stort. Desværre tror jeg ikke, at 3D-briller som Oculus Rift til pc vil slå igennem. Google er exceptionel til at markedsføre sig, og Google Glass er et produkt, der ikke ser fuldkommen nørdet og geeket ud i forhold til så mange andre hovedmonterede gadgets, som har været på markedet," forklarer Dennis Haagensen.

Du kan se sidste års tipskupon her. Dennis Haagensen svarede rigtigt på alle spørgsmål på nær nummer 9 og nummer 11.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere