Artikel top billede

Top 10: De bedste gratis guides fra Computerworld

Få din pc i topform, få adgang til den amerikanske Netflix, få styr på Windows 8 og bliv bedre til at arbejde hjemmefra. Vi har samlet i alt 10 super-guider, der tager dig i hånden og sætter dig i gang.

Noget it er dødbesværligt. Andet er måske nemt at komme i gang med, men kan meget mere, end du umiddelbart tror. Eller også ved du det godt, men skal bare have et lille skub i den rigtige retning.

Uanset hvad årsagen er, så er Computerworlds guide-artikler noget af det meste læste stof år efter år. Så vi har samlet de 10 mest læste guide-artikler fra 2013.

1. Sådan får du pc i topform

Er din pc blevet uforklarligt langsom? Så er det på tide med en hovedrengøring, der kan forbedre ydeevnen mærkbart. Guiden indeholder tips til opdateringer og oprydning af din pc.
»Læs Computerworld-guiden her

2. Tolv stærke tips: Hold din pc i form
Det er nemt at få sin pc i topform. Ingen af de 12 råd, du her kan læse om, er komplicerede, de fleste tager kun få minutter, og de vil alle have en stor virkning på, hvor godt din computer fungerer. 

Og hvad endnu bedre er: Når du har fulgt alle rådene, skal du aldrig bekymre dig om at gøre mange af disse opgaver igen.
»Læs Computerworld-guiden her

3. Sådan får du adgang til den amerikanske udgave af Netflix

Er den danske Netflix ved at være lidt for kedelig? Så prøv den amerikanske - helt lovligt. Vi giver dig massevis af metoder til at fuske dig til amerikansk Netflix, som har langt flere film og tv-serier.

Finten er ikke ulovlig, da du allerede er betalende kunde hos Netflix - ja, vi danskere betaler faktisk mere for et abonnement på streamingtjenesten end amerikanerne.
»Læs Computerworld-guiden her

4. Tre smarte trick som gør Windows 8 bedre

Boot direkte til skrivebordet, få en strategisk godt placeret luk-knap og slip for at logge ind. Her er tre tips til Windows 8, som gør det nemmere at blive venner med styresystemet.
»Læs Computerworld-guiden her
 

5. Sådan rydder du op i dine data og sikrer dit privatliv

Hvis filer var fysiske objekter, ville vi sandsynligvis ikke lade lige så meget rod ligge og fylde på vores computere. Ved første øjekast fylder en fil ikke andet end en linje i Windows Stifinder og er derfor let at ignorere. 

Heldigvis findes der både gratis og billige værktøjer, der kan automatisere filhåndtering og sikker sletning af uønskede filer, så du ikke behøver bekymre dig. 
»Læs Computerworld-guiden her
 
6. 11 tegn på at dit it-projekt er dødsdømt
Det er ikke ligefrem ukendt i it-branchen, at projekter ender i fiasko. 

Og mange af de, der har haft den tvivlsomme fornøjelse at deltage i et mislykket it-projekt, havde sandsynligvis længe før lanceringsdatoen en mistanke om, hvor det bar hen ad. 

Hold godt øje med disse 11 advarselstegn. Og skrid straks til handling, hvis du falder over bare én af dem.
»Læs om de 11 grunde her

7. Otte stærke råd: Sådan bliver du supereffektiv til at arbejde hjemmefra
Du kan spare utallige timer ved at arbejde hjemmefra. Men det kræver, at du undgår alle fælderne.
»Læs om de otte gode råd her

8. Sådan tredobler du Wi-Fi-hastigheden på din bærbar

Synes du, filoverførslerne er for langsomme på din computer? Så kan du nemt og billigt opgradere og få tredoblet hastigheden via det trådløse netværk - for blot et par hundrede kroner.
»Se hvordan du øger wifi-hastigheden her

9. Fem gratis og gode udvidelser til Dropbox

Den cloud-baserede storage-tjeneste Dropbox er meget nyttig, men den kan gøres endnu lettere at bruge ved hjælp af en bred vifte af andre tjenester, der udvider funktionaliteten. 

Læs her om fem favoritter, der ganske gratis kan gøre Dropbox endnu mere værd for dig.
»Læs om udvidelserne til Dropbox her

10. Ti billige veje til at toptune din gamle pc

Hvilken opgradering til din pc giver den mest markante forbedring af ydeevnen? Læs her en gennemgang af 10 fornuftige opgraderinger, der ikke ruinerer dig.
»Læs om tuningen af din gamle pc her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere