Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Aggressivt lille dansk it-firma scorer million-formue

Forventningsfulde investorer pumper millioner af kroner ind i lille dansk it-firma. Forventningerne er særdeles store. Men der skal handles nu.

Den lille danske it-virksomhed Mojn.com har scoret 22 millioner kroner, som selskabet nu vil investere i et stort fremstød.

Pengene kommer fra kapitalfondene Northzone, Notion Capital samt danske Zoar Invest, som investoren Ib Sønderby Larsen står bag.

Mojn.dk har blot omkring 30 ansatte, der har til huse i henholdsvis København og London.

Bag selskabet står it-iværksætterne Carsten Hyldahl og Thomas Jensen, der grundlagde virksomheden i 2009 under navnet RealTime Marketing.

Mojn.dk har udviklet en cloud-baseret løsning til såkaldt performance email targeting, der anvendes til at udnytte oplysninger om brugernes adfærd og navigation på internettet til at præsentere dem for relevante produkter i realtid.

Selv peger Mojn.com på, at systemet er enestående i markedet, fordi det kombinerer annoncering med mapping og marketing.

"Vores første produkt - Performance Email Targeting - leverer resultater uden sammenligning til vores kunder, men der kan gøres meget mere," lyder det fra Thomas Jensen.

Han siger i en pressemeddelelse, at selskabets mål er at gøre "en markant forskel på det samfund, der omgiver os."

Kun en lille del

I dag er kun en meget lille del af email-marketing-mængden personaliseret og målrettet den enkelte modtager, og investorerne mener, at selskabet har potentialet til at blive særdeles stort.

"Det handler ekstremt meget om tempo. Lige nu er vi de eneste spillere på markedet med en end-to-end-løsning, men det er et spørgsmål om tid, inden den gamle garde vågner op. Der er ikke andet at gøre end at køre hurtigt frem, og vi begynder med at klø på i London," siger Carsten Hyldahl til Børsen.

Han siger til avisen, at målet er at blive en dominerende faktor i de 100 største virksomheder i Storbritannien inden for det næste år, hvor Mojn.com også sigter efter at åbne kontor i New York.

Selskabet sigter efter en ny investorrunde inden nytår.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere