Artikel top billede

Så er det slut: It-gigant fyrer topchefen

Direktør-exit hos sikkerheds-gigant, der leverer software til rigtig mange danskeres pc'er - og netop er valgt som leverandør til den danske stat.

Den administrerende direktør hos sikkerhedsfirmaet Symantec, Steve Bennett, er netop blevet afskediget.

Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Samtidig skriver Symantec, at bestyrelsesmedlem Michael Brown nu er udnævnt som midlertidig CEO, og at man straks går i gang med at finde en permanent løsning.

"Vi anerkender Steves bidrag til Symantec, inklusive at udvikle og lede en stribe succesfulde initiativer fokuseret på organisatoriske justeringer, besparelser og proces-effektiviseringer," skriver Symantec om den nu forhenværende direktør.

"Nu er vores prioritet at identificere en leder, der kan udnytte vores virksomheds aktiver og leder-teamet til at drive den næste etape inden for Symantecs produkt-innovation og vækst," lyder det videre.

Steve Bennett har kun været direktør i Symantec siden juli 2012, så det var ikke længe, han fik lov til at stå i spidsen for sikkerheds-giganten. 

Verdens største sikkerhedsfirma

Symantec, der blev stiftet i Californien helt tilbage i 1982, er verdens største sikkerhedsfirma. Virksomheden har flere end 20.000 ansatte.

Virksomheden havde sidste år en omsætning på godt 38 milliarder kroner.

Der foregår i disse år en markant konkurrence blandt sikkerhedsselskaberne, samtidig med at nye trends som mobile løsninger og software-as-a-service er med til at ændre branchens fokus ganske voldsomt.

Moderniseringsstyrelsen har i øvrigt netop valgt Symantec som et af to selskaber, der skal tage hånd om it-sikkerheden i staten i de næste tre år og dermed levere løsninger til blandt andet politiet, PET, Skat og de øvrige statslige institutioner.

Læs også:

Disse to antivirus-programmer skal sikre den danske stat

Symantec: Antivirus-software alene er ikke nok




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere