Artikel top billede

Bredbåndsgigant skifter topchefen

Stofas top-boss har valgt at trække stikket for at finde nye græsgange. Her er afløseren.

Klaus Høeg-Hagensen har valgt at fratræde sin stilling som administrerende direktør for Stofa efter tre år i spidsen for tv- og bredbåndsvirksomheden.

Klaus Høeg-Hagensen har været ankermand i salget af Stofa fra den tidligere ejer Ratos til energi- og telekoncernen Syd Energi (SE) i 2013.

"Det har været en stor fornøjelse for mig at være en del af tre vigtige år for Stofa. Med salget til SE og den første del af fusionen overstået føler jeg, at min rolle er ovre, og at andre må til," siger Klaus Høeg-Hagensen, som også fortæller, at han ikke har konkrete planer om fremtiden endnu.

Ny chef skal findes

Stofa fortæller, at arbejdet med at finde en ny direktør for firmaet nu er sat i gang, og indtil den helt rette kandidat er fundet, vil Niels Duedahl, der er administrerende direktør i SE, overtage rorpinden i Stofa.

Og hans primære opgave definerer han således:

"Nu er den første, krævende del af sammenlægningen af SE og Stofa ved at være gennemført, og det vigtige arbejde med at få kunderne til at mærke både de produkt- og driftsmæssige gevinster samt kulturelle værdier, som SE og Stofa står for, ligger forude. Det bliver en topprioritet for SE i den kommende tid," siger Niels Duedahl om sit nye job.

Ifølge Stofa forsyner virksomheden cirka 600.000 danske husstande med tv og radio. Heraf har 350.000 husstande mulighed for at få bredbånd og telefoni via kabel-tv-stikket.

Læs også:
Bøvl med Wi-Fi? Sådan toptuner du det trådløse net

Derfor er det ikke længere fy fy at dele sit Wi-Fi

Derfor er Wi-Fi altafgørende for det mobile internet

Firmware-fadæserne rammer os igen og igen: Her er forklaringen

Helt vildt og tovligt: Så meget knuselsker vi Wi-Fi




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere