Artikel top billede

Microsofts nye app til Windows Phone: Skal styre dine filer

Microsoft er på vej med en ny fil-manager til Windows Phone- og lover også flere andre nyheder sammen med den kommende Windows Phone 8.1.

Microsoft er i gang med at udvikle en fil-manager til Windows Phone 8.1, der skal gøre det lettere at organisere og tilgå dokumenter, billeder, sange og andre data på smartphonen.

Det skriver vores kolleger på Infoworld og PC World US, der citerer Joe Belfiore, corporate vice president for Windows Phone hos Microsoft.

Det ventes, at det nye værktøj til smartphone-platformen vil være klar til download fra Windows Store ved udgangen af maj måned, meddeler Microsoft-chefen under en spørgeseance.

Han kommer nærmere ind på, hvordan fil-manageren helt præcist kommer til at fungere.

Samtidig forholder Joe Belfiore sig til, hvorfor Windows Phone stadig lader en del tilbage at ønske på app-fronten, når man sammenligner med Android og iOS?

"Som nummer tre er det sværere for os at få apps - men jeg mener, at vi har gjort gode fremskridt i de seneste par år. Vi hviler ikke på laurbærrene," udtaler han og peger på, at der blandt andet er en ny og bedre Facebook-app på vej til Windows Phone, ligesom en bedre version af Skype skal være på trapperne.

Windows Phone 8.1 blev præsenteret af Microsoft under BUILD i sidste måned, men er endnu ikke frigivet i den endelige version til brugerne.

En af de mest interessante nyheder ved denne version er den digitale assistent Cortana, der bliver integreret i Windows Phone 8.1 og blandt andet både kan tale og genkende tale.

Med købet af Nokia satser Microsoft benhårdt på nu at få skabt det helt store gennembrud for Windows Phone - og både aktuelle salgstal og den generelle stemning hos køberne ser ud til at pege i Microsofts retning.

Om det så er nok til at Windows Phone som platform for alvor kan komme til at bide skeer med Android og iOS, må tiden vise.

Læs også:

Microsoft sætter fulde sejl for Windows Phone: Her skal selskabet rydde op

Bombe under iPhone: Nu vil folk have denne smartphone

Derfor kan ny Microsoft-teknologi eskalere mobil-kapløb

Så vild bliver Windows Phone 8.1




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere