Artikel top billede

Et sandt monster: LG klar med ny flagskibs-smartphone

LG kommer nu med sin LG G3-telefon, som længe har været ramt af rygter og læk. Og det er et monster af en telefon, som LG lancerer.

LG G3-smartphonen blev i aftes lanceret i London, og der skydes med skarpt mod konkurrenterne fra det sydkoreanske firma LG.

For det er et monster af en telefon, der blandt andet møder op med en 5,5 tommer 'QuadHD' skærm, der kører en opløsning på 1440 x 2560 - altså '2K'.

Skærmen har en pixeltæthed på tårnhøje 534 ppi. Langt højere end nogen anden smartphone på markedet. Samtidig har telefonen næsten ingen sorte kanter ved skærmens sider.

Dertil kommer LG G3 med et Snapdragon 801 chipset, der er den samme, som findes i Samsungs Galaxy S5 - altså en af de absolut kraftigste på markedet - sammen med 3 gigabyte ram.

G3 har også udskifteligt batteri på 3.000 mAh og plads til et SD kort på op til 128 gigabyte.

Kameraet skyder med laser
LG's G2 model fra sidste år var en af årets absolut bedste Androidtelefoner, og det ser ud til, at det igen kunne gå samme vej for LG med efterfølgeren.

G3 har fået opdateret kameraet, for selv om det har samme megapixel-mængde som sidste års model, 13 megapixel, har kameraet fået indbygget en autofokus med laser.

Det betyder kort sagt, at kameraet tager lynhurtige billeder med en skarp og præcis autofokus. Faktisk hurtigere end mennesket kan blinke med øjnene.

Teknologien er den samme, som man finder i politiets fartkontrol, og det bliver spændende at se, hvordan det fungerer i forskellige situationer.

Smart software
LG G3 kommer med den nyeste Android Kitkat 4.4.2 med sin egen grafiske overflade på.

Og LG følger med tidens trend.

LG kommer med en grafisk overflade, som minder meget om det flade design, som Windows Phone i sin tid startede med, og som Apple tog til sig, da de opdaterede til iOS 7.

Nu går der rygter om, at Google også overvejer samme design.

LG G2 havde et hav af unikke features, og G3 slipper heller ikke for en god bunke features, som på papiret i hvert fald ligner noget brugbart.

Blandt andet kan man tilpasse keyboardet i højden, uden at man skal ind i forskellige menuer, og LG har også tilføjet en smart-assistent, der i høj grad minder om Google Now og Windows Phones Cortana.

Telefonen kommer til Danmark - og resten af verden - i slutningen af juni, og prisen ligger på 4.999 kroner for 16 gigabyte og 5.499 kroner for 32 gigabyte.

Læs også:

Must have: Her er forårets seks fedeste smartphones

Test: [b]LG Flex vil bøje standarderne for smartphonen
[/b]




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere