Artikel top billede

Microsoft og Salesforce i opsigtsvækkende alliance: Her er de nye løsninger

To af verdens mest anvendte cloud-leverandører har pludselig indgået en alliance, så helt ny software er på vej til brugerne.

Microsoft storhitter med Office 365, og Salesforce.com tromler løs på CRM-markedet.

Nu har de to selskaber, hvis cloud-løsninger allerede er dominerende på hvert deres it-marked, indgået et overraskende partnerskab.

Det meddeler Microsoft og Salesforce i en fælles pressemeddelelse, hvor budskabet er, at partnerskabet skal føre til en tættere integration af Salesforces CRM-apps og Microsofts Windows- og Office-løsninger.

"Vi er begejstrede over at indgå et partnerskab med salesforce.com og at hjælpe kunderne i en mobil verden, hvor cloud er udgangspunktet," udtaler Microsofts direktør Satya Nadella.

Konkret vil samarbejdet betyde, at Salesforce i langt højere grad vil komme til at hænge sammen med Microsofts Office 365 og Azure, ligesom der kommer nye løsninger til Windows.

Marc Benioff, der er CEO i salesforce.com, udtaler, at det handler om at bygge broer, så kunderne kan blive mere produktive.

Konkurrenter - og nu partnere

Samarbejdet kan give god mening for de mange virksomheder, der både anvender Microsofts og Salesforces løsninger, men er overraskende, fordi selskaberne blandt andet er direkte konkurrenter på CRM-markedet, hvor Microsoft forsøger at gøre Salesforce kunsten efter med nye cloud-løsninger i Dynamics-universet.

Her er de konkrete produktnyheder, som samarbejdet i første omgang vil føre til:

Salesforce1 kommer til Windows og Windows Phone 8.1. Et preview ventes til efteråret, mens den endelige løsning vil være klar i 2015.

Salesforce og Office 365 bliver kædet sammen, så det bliver langt lettere at tilgå det relevante indhold - eksempelvis vil man kunne tilgå og samarbejde om Office-dokumenter fra Saleforce.

Man vil også kunne anvende OneDrive for Business og SharePoint Online som intererede storage-løsninger til Salesforce.

Der kommer også en ny Salesforce-app til Outlook, og det skal blive nemmere at anvende Salesforce-data i Excel og i Power Bi til Office 365.

Læs også:

Sådan vil Salesforce.com tromle videre: Har en plan

Stor cloud-test: Office 365 versus Google Apps i 2014

Microsofts nye Office-plan: Sådan skal løsninger fungere nu




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere