Artikel top billede

(Foto: Mikkel William Nielsen /)

HTC på vej med designertelefon med Windows Phone

En noget speciel invitation fra HTC har fået samtalen til at køre på, om HTC nu endelig efter to års ventetid kommer med endnu en Windows Phone. Og det ser sådan ud.

I går modtog de amerikanske medier en invitation til et pressevent i New York den 19. august, uden at der står, hvad der bliver fremvist.

Det har fået spekulationerne til at køre hos medierne over, hvad det taiwanske firma har på sinde at vise frem.

Det amerikanske medie Neowin tror, som mange andre, at det nu endelig er en (for nogen længe ventet) Windows Phone.

Sidst HTC udgav en Windows Phone var tilbage i 2012, da Windows Phone 8 blev lanceret.

Her var 8S og 8X to "signatur"-telefoner, som skulle promovere Windows Phone, men siden har man intet set til HTC på Microsofts platform.

Rygter peger alle i samme retning
Alle rygterne peger mod, at HTC vil frigive en ny WP8-telefon. Tilbage i marts hørte man den første hvisken om en potentiel Windows Phone, men at det ikke ville være en "ny" telefon, men i stedet den prisbelønnede HTC One (M8), som ville få Windows Phone 8.1 installeret, som forventes at blive kaldt (W8).

Flere planer er efterfølgende kommet frem, blandt andet at telefonen, som sidenhen har fået det ørehængende navn "HTC One (M8) for Windows", ville blive sendt til Microsoft-butikker i USA den 20. august, hvorefter at blive sat til salg den 21. august.

Det passer meget godt med føromtalte presseevent den 19. august. Samtidig har en redaktør fra en af de førende amerikanske Windows Phone-nyhedssites, Windows Phone Central, skrevet på Twitter, at han har modtaget en invitation, men deres søstersite, der skriver om Android, Android Central, har ikke modtaget noget.

Et alternativ til, hvad HTC kan ende med at vise frem, er den potentielle Nexus-tablet, som der længe har været snak om, at selskabet skulle være i gang med at bygge.   

Læs også:

Rygter om kommende Google-telefon: Dette firma vil lave den næste Nexus

Endelig med på bølgen: Første fitnessbånd kommer nu til [b]Windows Phone

Gartner spår kanonvækst for Windows Phone[/b]




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere