Artikel top billede

Nu finder Computerworld Danmarks dygtigste it-firma

Hvilket it-firma er Danmarks dygtigste? Det afslører Computerworld om godt tre uger, hvor 2014-vinderen af Top 100 bliver kåret. Frem til da afslører vi vinderne i 18 branchekategorier.

Computerworld har sat den store beregningsmotor i omdrejninger, og 26. september kan vi udnævne vinderen af konkurrencen om at blive Danmarks dygtigste it-virksomhed 2014.

Konkurrencen hedder Computerworld Top 100, og det er med en vis vægt, at vi kaster os ud at måle og veje den danske it-branche. Faktisk har Computerworld gjort det siden 1996.

I alt er 181 virksomheder med i konkurrencen i år, og adgangen til at deltage er lukket af produktionstekniske hensyn. De 181 virksomheder omsatte tilsammen i seneste regnskabsår for 113 milliarder kroner og havde 44.266 ansatte.

Vindere i 18 branchekategorier

Frem til selve kåringen af Danmarks dygtigste it-virksomhed kan vi - som beregningerne skrider frem - afsløre vinderne i 18 branchekategorier. I de kommende uger vil du blandt andet møde for eksempel Danmarks bedste konsulenthus, den bedste virksomhed inden for sikkerhed, BI, ERP og så videre.

Adgangsbilletten til konkurrencen er dels en omsætning på 20 millioner kroner og derover i seneste regnskabsår, dels at virksomheden er registreret i Computerworld Brancheguiden.

Selve placeringen på listen afgøres af vores beregningsmotor, som vurderer fire forhold i de deltagende virksomheders regnskaber. Hvordan det foregår, kan man læse mere om her.

Læs mere her på vores Top 100-site, hvor du også gratis kan læse de seneste års Top 100-magasiner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere