Artikel top billede

Svensk satsning giver flere danske job hos Zylinc

Der bliver brug for flere danske udviklere, når løsningshuset Zylinc nu køber sig ind på det svenske marked for unified communications.

Det danske løsningshus Zylinc får nu en fod indenfor på det svenske og det indiske marked for unified communications (UC) til både private og offentlige storkunder.

Zylinc har netop købt det svenske firma Trimum AB, der i dag leverer UC-løsninger til Telia SOneras cloud-baserede platform, som har mere end 300.000 brugere. Trimum har også en fod indenfor på det indiske marked som leverandør til telekoncernen Reliance Group.

Opkøbet betyder, at Zylinc skal udvide sin stab af udviklere og sælgere, og direktør og stifter af Zylinc , Rene Viborg, forventer, at han bare det næste år skal ud og finde mellem 15 og 20 nye medarbejdere.

Det svenske UC-marked er ifølge direktøren stærkt konkurrencepræget især når det gælder pris. Men Zylinc satser på at kunne differentiere sig fra konkurrenterne i kraft af en løsningsplatform, der går på tværs af de mest udbredte teknologier på det globale marked som Broadsoft, Cisco og Microsofts Lync.

Forventer stor vækst

Med fra Danmark har Zylinc også erfaringen med at levere til store offentlige kunder som underleverandør til store spiller som TDC og Axcess.

"Det er funktionalitet og skalerbarhed af vores løsninger og at vi kan operere på tværs af platforme, der gør at vi tror på, at vi kan vækste en forretning i Sverige og drage fordel af de mange kunder som Trimum har med sig," siger Rene Viborg.

Sammen med adgangen til potentielle nye kunder skal det efter planen munde ud i en vækst, der skal hæve den nuværende årsomsætning på 40 millioner kroner op på den gode side af 100 millioner kroner, siger han.

Tidligere - og dårlige - erfaringer med outsourcing gør, at Zylinc vil satse på at udbygge sit danske udviklerteam i stedet for at lægge opgaven ud til et lavtlønsland.

"Vi har haft outsourcet og har haft blandt succes med det. Styrken ved at have danske udviklere er, at man får større fleksibilitet undervejs i udviklingen af en løsning. De udviklere, vi kan få herhjemme, og den kvalitet, de leverer, gør det mest interessant at holde fast i udviklingsarbejdet på dansk grund," siger Rene Viborg.

Læs også:

GN Netcom har ramt en guldåre: Er klar til at indtage verden

Har fastnettelefonen fået sparket på din arbejdsplads?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere