Artikel top billede

Foto: IDG

Samsung på vej med særlig smartphone - er fleksibel og kan foldes

Samsung kommer inden nytår med en fleksibel smartphone, der kan foldes.

Det går ikke godt for verdens største smartphone-fabrikant.

På trods af stadig at være den førende producent af smartphones, så faldt Samsungs salg af mobiltelefoner med skyhøje 74 procent i tredje kvartal.

Det var specielt Apple og de kinesiske firmaer Xiaomi og Lenovo, som åd sig ind på den koreanske gigant.

Derfor har Samsung meldt ud, at de vil lave 30 procent færre telefoner i løbet af næste år, hvilket skal give en større besparelse - og det er færre telefoner, som forbrugerne skal tage stilling til.

Men derfor skal vi stadig ikke snydes for Samsungs til tider vilde forsøg på at innovere markedet.

Ifølge Samsungs chef for business strategy-teamet, Lee Chang-hoon, så er selskabet på vej med en smartphone med fleksibel skærm, der kan foldes.

Det fortalte han til Samsungs Investor Forum 2014 i New York ifølge ZDNet.

Samsung får travlt

Telefonen kan foldes sammen over midten som en klassisk klaptelefon, men telefonen er stadig ikke helt færdigudviklet, fortalte Lee Chang-hoon.

Derfor har Samsung noget travlt, hvis selskabet nå dets egen målsætning om at lancere telefonen før årsskiftet.

"Vi går efter at klare en produktion af 30.000 til 40.000 fleksible skærme i slutningen af 2015. Kun Samsung vil kunne producere så store mængder af fleksible skærme, og vi agter at bringe et produkt med fleksibel skærm inden udgangen af i år, "siger Lee Chang-hoon foran investorerne ifølge ZDNet.

Samsung har tidligere fremvist fleksible skærme, men udover den kurvede Note Edge og nogle af deres smartwatches, så har Samsung ikke udnyttet teknologien.

Læs også: Samsung skærer drastisk ned: Du kan forvente langt færre Samsung-modeller i fremtiden




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere