Artikel top billede

Microsoft giver alle fri adgang til Sway: Det kan du bruge softwaren til

Microsofts Sway-løsning indeholder en række spændende funktioner, når du skal præsentere dine idéer og projekter på tværs af smartphones, tablets og pc'er.

Det skabte en del opsigt, da Microsoft for nogle måneder siden lancerede løsningen Sway Preview, som selskabet har beskrevet som en løsning "til let at skabe og dele polerede, interaktive, web-baserede præsentationer af dine idéer med familien, venner, lærere og kolleger."

"Sway sikrer, at dine kreationer ser fantastiske ud på en hvilken som helst skærm," lyder løftet fra Microsoft, der nu i et blogindlæg meddeler, at Sway er tilgængelig for alle, så det ikke længere kræver en invitation at få adgang til løsningen.

Det kan Sway bruges til

En del af idéen med Sway er, at det skal være lettere at lægge eksempelvis billeder og videoer ind i præsentationerne, ligesom man kan integrere forskellige former for webindhold fra eksempelvis Bing - uden at man skal bekymre sig om de tekniske udfordringer.  

Løsningen findes på Sway.com, og det kræver - ikke overraskende - en Microsoft-konto, når man vil logge ind.

"Sway er selvfølgelig stadig i preview, hviket betyder, at vi stadig ønsker din hjælp til at forme Sways fremtid ved, at du arbejder tæt sammen med os, mens vi fortsætter med at bygge produktet," skriver Microsoft i blogindlægget.  

Microsoft nævner også et par af de konkrete funktioner, der nu bliver føjet til Sway.

Handler om at gøre det simpelt

Det drejer sig blandt andet om muligheden for at fortryde handlinger, ligesom der også er blevet føjet bullets og numre til værktøjslinjen.

Det er funktioner, der naturligvis er standard i software som Word og PowerPoint, men idéen med Sway er at skabe en mere simpel tjeneste, der er bygget på nettets præmisser, og hvor fokus i høj grad også er på at fjerne problemer med eksempelvis formattering. 

"Sways indbyggede design-motor fjerner bøvlet med at formattere dit forskellige indhold ved at integrere dem i et sammenhængende layout."

"Derfra kan du let justere designet så du skaber et 'look and feel', der reflekterer din unikke stil," skriver Microsoft.

Selskabet er også klar med en Sway-app til iPhone - indtil videre er den dog kun tilgængelig i New Zealand og Australien.

Læs også:

Microsofts plan med Office: Disse teknologier skal høste data om dig fra mange kilder

Se en kort introduktion af Sway her:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere