Artikel top billede

Ny rekord for Microsoft: Så mange bruger Windows 10 preview hver eneste dag

Microsoft sendte tidligere på året selskabet sTechnical Preview for Windows 10 ud til entusiaster og beta-testere, og det har givet pote: Aldrig før har så mange benyttet et technical preview så meget som dagligdags-OS.

Over 1,5 millioner brugere har skrevet sig op til Windows 10 Technical Preview og downloadet den første version af Microsofts kommende styresystem.

Og ud af den store brugerskare benytter en stor del den hver eneste dag. 

Cirka 450.000 Windows 10 Preview-versioner er aktive mindst to timer hver eneste dag, hvilket i sammenligning med Windows 7's beta er dobbelt så meget.

"Det er fantastisk for os at se den slags. Den tunge og konstante brug af preview'et giver os de bedste forudsætninger for at fixe alle de små og store fejl, som man kun finder, når systemet bruges i længere tid," skriver Gabriel Aul, en af Windows 10's managers i en blog hos Microsoft.

På vej med nyt Preview
De mange daglige brugere kan også se frem til et Microsoft, som lytter til deres feedback.

Microsoft siger, at selskabet allerede har rettet over 1.300 bugs siden Microsoft for tre måneder siden frigav Windows 10 Technical Preview.

De sidste par uger har du desuden kunne se mange videoer - både her på Computerworld.dk og på andre techsites - som viser de kommende mere konsumer-orienterede funktioner såsom den indbyggede stemmestyrede Cortana-assistent i stil med Siri eller Google Now.

Den 21 januar kommer Microsoft med en ny event, hvor de netop vil vise alle deres nye tiltag frem som allerede er blevet lækket - og formodentligt mange flere, hvilket også er grunden til, at der ikke er kommet en større opdatering til det nuværende technical Preview: De venter med alle godterne til januar.

Du kan selv teste Previewet her.

Læs også: Din næste Windows hedder Windows 10: Her er alle nyhederne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere