Artikel top billede

Din iPhone kan nu bruge Windows via Chrome-browseren

Google har med sin Chrome-browser og en udvidelse længe tilladt, at du kan dele dit skrivebord til en Android-enhed, men nu kommer funktionen også til iOS.

Med en enkel "Web extension", en tilføjelse til din Chrome-browser, kan du se og benytte din Windows-computer fra din telefon.

Der er flere fordele ved remote desktop-systemer, hvad end det er for at slukke din computer, hvis du har glemt dette, eller for at hjælpe din kunde, kollega, kone eller bedstemor fra din egen enhed.

Og nu får iOS-brugerne også lov til at være med. Siden foråret 2014 har Google lovet, at iOS-brugere også skulle få lov til at tilgå deres computer via telefonen. Nu er app'en endelig gået igennem Apples kontrol og er nu tilgængelig på Apples App Store.

Der findes mange andre apps på markedet, som også lover Remote Desktop-egenskaber til din telefon, men ofte er de enten meget dyre, eller også virker de ganske enkelt ikke særlig godt.

Googles løsning er ikke den mest avancerede på markedet, men er uden tvivl en af de letteste at benytte. Og Chrome Remote Desktop kører rimeligt flydende og uden de store forsinkelsesproblemer. Dette kommer selvfølgelig an på forbindelsen - både på din computer og din telefon.

Et par gode alternativer er LogMeIn, Teamviewer eller Microsofts egen Remote Desktop (kræver Windows 8 Pro).

Læs også: 

Glem alt det bærbare: Derfor har du stadig brug for en desktop-pc




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere