Artikel top billede

Vil du arbejde med it og forretning? Her er fem it-job, som kræver begge dele

Stadig flere it-job kræver kendskab til både forretning, projekter og it. Her er fem ledige stillinger hvor de tre ting skal balanceres. Se stillinger hos CGI, Widex, Devoteam. Bellcom og Clio Online.

Det er en gammel historie, at it og forretning mange steder er vokset så tæt sammen, at det kan være svært at se, hvor det ene begynder, og det anden slutter. 

Men hvis du skulle være i tvivl, så er det bare at lade blikket løbe ned over stillingsopslag på it-jobbank.dk, hvor ordet "projekt" indgår. 

Vi har derfor, i samarbejde med it-jobbank.dk, taget et kig i projektkategorien og fundet fem stillinger til dig, som vil arbejde med projekter og it: 

1. Hos Widex, som laver software til høreklinikker, savner man for eksempel en datalog eller ingeniør - som samtidig har erfaring med teknisk projektledelse. Du kan se stillingen som Technical Project Lead for App team til Widex i Vassingerød her.

2. Hos CGI leder man efter en Senior Project Manager til CGI i Århu0s, hvor arbejdet handler om at kunne håndtere it-projekt- og programledelse til den offentlige sektor. Du kan se det job her.

3. Hos Bellcom i Kolding leder de efter en teknisk projektleder med erfaring i webudvikling til at balancere de tre klassiske projektparametre: tid, kvalitet og økonomi. Ud over at have et indgående kendskab til webudvikling forventes du også at kunne rådgive kunder til at vælge den rigtige løsning. Mere om jobbet hos Bellcom her

4. Hos Devoteam leder de efter en senior projektleder, som kan rådgive ledelsen i store offentlige og private organisationer om hvordan de optimerer it-understøttelsen af deres forretningsprocesser - og hvordan de specificerer og anskaffer it bedst muligt. Se stillingen her

5. Hos Clio Online i København er det ideelt, hvis du både har erfaring med it-projektledelse og har arbejdet praktisk som (web)udvikler - og at du kender til  sprog og teknologier som MySQL, PHP og MVC. Du kan finde det mere tekniske job som projektleder her.

Du kan også se alle ledige stillinger inden for projektledelse her hos Computerworld Job.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere