Artikel top billede

Få det nye iOS til iPhone og iPad før alle andre

Hvis du slet ikke kan vente med at få installeret nye versioner af iOS til iPhone og iPad, har du nu mulighed for at blive beta-tester hos Apple.

Apple har allerede haft sit OS X Beta Program i et års tid, men nu udvides det til også at gælde iOS-softwaren.

Titlen på Apples beta-webside er ændret til Apple Beta Software Program, og Apple forklarer samtidig, hvad forskellen på udvikler-udgaverne og beta-udgaverne af softwaren er:

"Apple Beta Software Program indsamler feedback om pre-release software. Mac og iOS Developer Programs giver udviklerne mulighed for at teste og bygge applikationer.

"Deltagere i Apple Beta Software Program modtager ikke nødvendigvis de samme softwareopdateringer, som Mac og iOS Developer Programmet modtager."

iOS 8.3 er klar til at blive testet

Apple minder også nysgerrige iOS-brugere om, at man skal huske på, at beta-software ikke er at betragte som færdigudviklet software.

"Vær venligst opmærksom på, at da public beta softwaren endnu ikke er blevet frigivet kommercielt af Apple, kan den indeholde fejl eller ukorrektheder og fungerer måske ikke som software, der er frigivet kommercielt," lyder det fra Apple.

Det anbefales naturligvis, at man tager backup af sin enhed, før man kaster sig ud i at lege beta-tester. 

Den første iOS-udgave, man har mulighed for at beta-teste, er den nye iOS 8.3, der netop er frigivet.

Det ser ud til, at muligheden for at beta-teste iOS-softwaren bliver udrullet gradvist. Fredag formiddag kunne Computerworld kun få adgang til OS X beta-softwaren.

Læs også:

Ny iOS-opdatering: Nu behøver du ikke længere at slette dine apps

Sådan kan du beta-teste nu software for Apple




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere