Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft pønser på at afgive gigantisk milliard-bud på Salesforce

Salesforce overvejer at lade sig sælge. En køber har allerede meldt sig på banen. Nu pønser Microsoft på at melde sig ind i en budkrig på det store CRM-selskab.

Microsoft pønser på at afgive et stort bud på Salesforce.

Det sker, efter det for en uges tid siden kom frem, at Salesforce har hyret rådgivere, der skal hjælpe med at behandle et opkøbs-tilbud, som selskabet har modtaget.

Vil være med

Ifølge Bloomberg drøftes muligheden for at melde sig ind i en budkrig på den cloud-baserede CRM-kæmpe nu på højeste sted i Microsoft.

Selskabet er dog ikke i forhandlinger med Salesforce, understreges det, ligesom afgivelsen af et eventuelt bud ikke er lige op over.

Microsoft kan imidlertid ikke sidde overhørig, at Salesforce har modtaget opkøbshenvendelser fra en indtil videre anonym køber, som ønsker at købe selskabet.

Salesforce overvejer fortsat sammen med to investeringsbanker reaktionen på henvendelsen, som kan føre til en regulær budkrig, der kan ende i enten en overtagelse eller en afvisning af alle tilbuddene.

Salesforce har en markedsværdi i omegnen af 318 milliarder kroner. Det er så høj en pris, at det udelukker langt de fleste spillere i markedet.

Microsofts Dynamics CRM konkurrerer direkte med Salesforce.

Det har dog ikke holdt de to selskaber fra at indgå en tæt samarbejdsaftale i fjor, der betyder, at Salesforces cloud-software integreres tæt sammen med Microsofts Windows og Office 365.

Andre mulige købere, der kan have fidus til Salesforce og som har penge, kan være Oracle, IBM og HP.

Du kan læse om deres muligheder her: Rygte: Salesforce.com sat til salg: Er IBM eller Microsoft ved at købe selskabet?

Læs også: Hvilket er det bedste CRM-system - Salesforce.com eller Microsoft?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere