Artikel top billede

Successpillet Minecraft bliver nu til biograffilm

Det vildt populære byggespil Minecraft skal laves om til en film, og der er allerede fundet en instruktør.

Spil og legetøj er i de seneste år blevet et populært emne at lave film om.

Tomb Raider-filmende var en udmærket succes tilbage i 00'erne, LEGO: The Movie var en af de mest besøgte film i biografen sidste år, og næste år kommer der også en Warcraft-film.

Og nu kommer der så også en Minecraft-film.

Styrmand fundet

Filmen er stadig på papiret, men bliver udarbejdet af Warner Brothers - de samme som lavede LEGO: The Movie - i samarbejde med Legendary - det samme produktionsselskab, som laver Warcraft-filmen.

Dagens nyhed er også, at der er fundet en instruktør til filmen.

Det bliver Rob McElhenney, som nok bedst kendes for serien "It's Always Sunny in Philadelphia", som han både er medinstruktør på og er blandt skuespillerne.

Rob McElhenney er dog ikke den eneste instruktør, som har skulle instruere Minecraft-filmen.

Ifølge spil-sitet Polygon har Shawn Levy, der instruerede Night at the Museum-filmen, også været inde over, men blev valgt fra sidste år.

Minecraft er et af hvor tids mest populære spil, og der er i øjeblikket over 70 millioner solgte kopiere fordelt på diverse platforme.

Mojang AB, det svenske firma bag Minecraft, blev opkøbt i år af Microsoft for 14,4 milliarder kroner.

Spillet har opnået en gigantisk kultstatus blandt andet blandt børn og unge, og dette års Minecon, Minecrafts årlige messe, var den største messe for et enkelt spil nogensinde.

Rob McElhenney har lovet via Twitter, at han vil gøre noget underligt og fantastisk med Minecraft.

Læs også: Video: Minecraft på Microsofts HoloLens viser potentialet i hologrammer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere