Artikel top billede

Microsoft er begyndt at overføre Windows 10 - og er også klar med den første patch

Stille og roligt er Microsoft begyndt at overføre Windows 10 til computere, så styresystemet kan være klar i morgen. Samtidig har Microsoft en stor dag 1-patch, som skal hentes ned.

Onsdag står i Windows 10's navn.

Det er dagen, hvor du begynder at kunne hente Windows 10 ned på din computer.

Og Microsoft er allerede begyndt at overføre Windows 10 til computere blandt andet i USA og flere andre lande verden over. Den tidlige overførsel sker for at undgå, at Microsofts servere bliver overbelastede af de millionvis af computere, der skal have Windows 10.

Der vil ikke være en advarsel eller på anden vis gøres opmærksom på, at Windows 10 hentes ned til din computer, men en bestemt mappe, GWX, bliver roligt fyldt op med en .ESD-fil, som indeholder hele Windows 10.

Starter dagen med stor patch-fil
I morgen åbnes der så for installationen af Windows 10, og når installationen af Windows 10 er overstået, så er der en god, stor opdatering, som der lige skal sluges.

Det drejer sig om en Dag 1-patch, som fylder 500 Mb, men giver over 1 Gb sikkerhedsopdateringer og forbedringer til systemet.

Så selvom det lyder træls at skulle installere en stor opdatering lige efter at have fået Windows 10, så bør du opdatere. Patchen forventes at give store forbedringer til blandt andet ydeevne.

Du kan følge Computerworld.dk for at få de nyeste nyheder og guides til Windows 10.

Læs også: Windows 10 om tre dage: Gør disse tre ting før og efter du opdaterer til Windows 10




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere