Artikel top billede

Gider du ikke vente i Windows 10-køen? Så hent denne ISO-fil i stedet

Hvis du ikke gider vente på, at det bliver din tur i Windows 10-køen, så er der hjælp at hente. For Microsoft har lidt uventet klargjort en ISO-fil, som du kan installere det nye system med.

Opdateret.

Bruger du denne metode opfordres du til IKKE at lave et install via USB eller DVD og lave en helt clean Install som det første. Følg denne vejledning. Også hvis du allerede HAR gjort det, og nu ikke kan aktivere systemet: 

Vil du have en helt frisk Windows 10-installation? Så skal du gøre det på denne måde

Lidt uventet har Microsoft allerede nu lagt en Windows 10-ISO-fil frem til download, så du ikke behøver sidde i kø for at hente Windows 10 igennem "reservations-systemet".

Microsoft har ellers ihærdigt forsøgt at få folk til at reservere via sit reservationssystem for ikke at belaste sine servere for voldsomt.

Men der er altså en genvej via ISO-filen, hvor du kan hente enten en 32- eller 64-bit version her.

Det, du henter, er et Media Creation Tool, som minder fuldstændig om det, du har kunne hente til at installere Windows 8 med.

Fra menuen kan du trykke "Upgrade This PC now", og så er du på vej til at få Windows 10.

Du kan også lave et nyt installationsmedie til at opdatere en anden computer - og så længe, at den ønskede computer har en gyldig Windows 7 eller 8.1, kan du bruge ISO'en.

Der er dog småfejl

Det lyder dog til på de sociale medier, at ISO'en ikke er uden fejl.

Blandt andet har flere oplevet, at Windows efterfølgende har skiftet sprog. Ikke verdens største fejl, men ikke desto mindre generende.

Ligeledes er der flere, som får fejlmeddelelsen: "Something happened", hvorefter installationen slutter.

Sker dette, virker det til, at du kun kan vente på, at det bliver din tur i Windows 10-køen.

Læs også:

Vi har testet den endelige version af Windows 10: Her er vores dom




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere