Artikel top billede

Stofa i direkte angreb på YouSee: Kopierer opsigtsvækkende bredbånds-tilbud - men lancerer det før YouSee

Få dage efter, at YouSee kunne annoncere, at kabel-tv-kunderne snart vil kunne købe bredbånd uden tv-pakker, følger Stofa trop med et identisk tilbud.

Det er kun lige akkurat en uge siden, at TDC annoncerede, at YouSee-kunderne snart vil kunne købe bredbånd uden samtidig også at skulle vælge en tv-pakke fra YouSee.

Læs mere om det her

Det opsigtsvækkende tiltag fra TDC's side fik dog ikke lov til at stå alene på markedet ret længe, for her mandag morgen har ærkerivalen Stofa lanceret et stort set identisk tilbud:

"Tidligere har det ikke været teknisk muligt at adskille tv og bredbånd i kabelnettet, men Stofa er nu klar med en løsning, der betyder at godt 100.000 forbrugere, der i dag har eller kan få Stofa kabeltv, om ganske kort tid kan vælge, om de både ønsker Stofas tv- og bredbåndsløsninger, eller om de foretrækker at nøjes med bredbånd."

Der er dog den lille krølle på Stofa-halen, at Stofa er klar med sit tilbud allerede i løbet af fjerde kvartal i år, mens YouSee først åbner op for bredbånd uden tv fra slutningen af første kvartal 2016.

Stofa skriver, at det nye initiativ er kommer i forlængelse af selskabets annoncering af det forbrugsafregnede tv-produkt Stofa MitTv, hvor seerne betaler for tv-kanalerne enkeltvis og per måned - læs mere om det her:

Læs også: Fremtidens tv-løsninger på vej - men det er ikke det, vi lige er blevet præsenteret for

"Og initiativet skal tages som et udtryk for, at Stofa har lyttet til de af vores kunder, der ønsker at gøre brug af Stofas hurtige og stabile bredbånd, men som ikke synes de har brug for Stofas tv-løsning," skriver Stofa videre.

Her kommer bredbånd uden tv

Stofa oplyser, at muligheden for bredbånd uden tv i kabelnettet i første omgang vil kunne købes i hovedparten af Stofas egne kabelnet, herunder i Billund, Faaborg, Næstved, Rødby, Skælskør, Slagelse, Sorø og Sønderborg.

Derudover vil det også blive muligt i Antenneforeningen Aarhus, Løkken Antennelaug og Vorbasse Antenneforening.

"Antallet af foreninger, hvorigennem Stofa kan tilbyde bredbånd uden tv, forventes at stige stødt i løbet af det kommende år, efterhånden som teknikken opgraderes i de enkelte anlæg og aftalerne med foreningerne falder på plads."

Hverken YouSee eller Stofa har afsløret priserne for de nye bredbånds-produkter, hvor kunderne har mulighed for helt at droppe tv-pakkerne.

Det er derfor endnu også for tidligt at spå om, hvorvidt de rene bredbånds-produkter bliver en succes, idet det alt andet lige må antages, at de rene bredbånds-produkter skal være en del billigere end bredbånd & tv, for at det kan blive den store succes.

Læs også:

YouSee tvunget til at splitte bredbånd og tv op: Nu kan du droppe tv-pakken

Presset YouSee klar med kæmpe strategi-skift: Erkender at kampen til streaming er tabt

Fremtidens tv-løsninger på vej - men det er ikke det, vi lige er blevet præsenteret for




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere