Artikel top billede

Fem fede tech-nyheder: Windows 10 IoT-pakke, headset fra B&O og ny iPad Mini

Tech-industrien flyver af sted, så det er svært at nå at skrive om det hele. Her har vi samlet fem tech-nyheder, som fortjener et kig. Se blandt andet B&O's nye in-ear headset

Techverdenen er et hastigt marked, hvor der hver eneste uge kommer nye produkter, som enten er hamrende uinteressante eller ganske spændende.

Vi har samlet nogle af ugens tech-nyheder, som er spændende produkter, som vi synes er værd at give et kig. Nogle kan du købe i dag, mens andre blev lanceret i ugens løb, som du måske kan se frem til.

B&O Play H3 ANC

B&O's nye sub-brand, B&O Play, har lanceret en række nye headset i selskabets H-serie, som til en for nogle lidt høj pris giver god lyd sammen med et flot, og klassisk dansk design.

H3 ANC er et nyt headset fra B&O Play, som er et lille, In-ear-system med en lille rund boks tilknyttet ledningen. Den lille boks ser måske lidt kluntet ud, men den gør, at resten af lydsystemet kan give en aktiv støjreduktion, som du kender det fra for eksempel H8-headsettet - også fra B&O Play.

Prisen ligger på 2.000 kroner og udkommer i oktober.

Logitech g410 - mekanisk miniput til gamerne

For rigtig mange gamere er der kun ét rigtig valg: Mekaniske taster at banke på, når modstanderne skal tæskes.

Mange af de eksisterende tastaturer med mekaniske taster er nogle store, tunge brædder, som fylder det meste af skrivebordet.

Logitech forsøger med g410 at ændre det billede. g410 er et mindre gamer-tastatur med alt, hvad der ellers kræves af et gamer-tastatur - blot på en mindre flade og uden numlock-tasterne.

Vigtigst af alt så er der stadig LED-lys under hver tast.

Det er jo et krav for, at kunne banke de andre i LOL, CS:GO, HoN, Dota, WOW eller hvad end du nu spiller.

Tastaturet udkommer i oktober og vil koste cirka 1.200 kroner.

iPad Mini 4

Ved den store lancering af Apples nye produkter i september, var det specielt den nye iPhone 6S, iPad Pro og det nye Apple TV, som stjal opmærksomheden. Men der var alligevel også en anden, mini-nyhed, som blev lidt overset.

iPad Mini 4 blev også lanceret, hvilket er en model af den lille apple-tablet, som nu også har fået retina-skærm og har den samme ydeevne som en iPad Air 2.

Nu er det altså endnu svære at vælge mellem mini og air.

Vi begynder i disse dage at se de første tests at komme ind, og de fleste medier ser ud til at være begejstrede for tabletten.

Priserne begynder ved 3.000 kroner.

Windows 10 IoT-starterkit

I den helt anden boldgade finder vi Windows 10 IoT-core Starter pack fra Microsoft.

Det er et bygningssæt til opfindere og kreative personer med eller uden viden til at pille med små byg-selvprojekter.

Microsoft satser stort på hele IoT-markedet, som forventes at være milliarder af dollar værd i 2020, og derfor kommer Microsoft også med et produkt som dette, så det er relativt ligetil at selv gå i gang med IoT-projekter, hvor Windows 10 kan være en del det.

IoT-startkit indeholder blandt andet en Raspberry Pi 2 og en lang række sensorer.

Koster omkring 800 kroner.

Blackphone 2
Vi har skrevet om den et par gange, men nu kan du rent faktisk købe den.

Blackphone 2 er en telefon til de mennesker, som vil være sikre på, at ingen kigger med i deres telefoner.

Det er en krypteret telefon, som sender data, samtaler og beskeder via krypterede veje og som skulle være ret så sikker.

Vil du sende beskeder og ringe krypteret kræver det dog, at modtageren også benytter Silent Circle-software - eller har en Blackphone-telefon.

Den kan bestilles for 799 usd - cirka 5.000 kroner.

Læs også: Fem fede tech-nyheder: Høretelefoner med trådløs opladning, vandkølede bærbare og smartwatches




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere