Artikel top billede

Elektronikkæden Powers direktør Jesper Boysen driller helt bevidst Elgiganten.

Power tirrer Elgiganten: Tyvstarter ny kæmpebutik i denne weekend

Expert-koncernens nye butikskæde Power spiller rollen som den frække dreng i klassen og fremrykker åbningen af sin megabutik nummer to i Herlev ved København.

Efter sidste måneds meget omtalte premiere på Expert-koncernens elektronikkæde Power, slår den nystartede kæde igen løs på marketingtrommerne.

I morgen lørdag slår Power dørene op for sin anden megabutik, som ligger i det nybyggede indkøbscenter BIG i Herlev ved København.

Åbningen sker en måned før den officielle åbning af butikscenteret, og hos Power lægger direktør Jesper Boysen ikke skjul på, at tyvstarten er et bevidst drilleri overfor hovedkonkurrenten Elgiganten, som står foran at åbne en butik det selvsamme butikscenter - dør om dør med Power.

Med den fremrykkede butiksåbning vil Power skabe et image som mere dynamisk og frækkere end storebror Elgiganten.

Ligesom ved sidste måneds butiksåbning i Glostrup står Power klar med klassiske købmandstricks i form af køtilbud på blandt andet computere, fladskærms-tv, varm kaffe og croissanter til de tapre kunder. Det følges op med en massiv kampagne med annoncer på nettet, i tv, radio og via hustandsomdelte tryksager.

Power vil allerede senere i år åbne nye varehuse i Odense og i Københavns centrum. Herefter kommer turen til Danmarks største byer, og målet er inden for få år at være blandt Danmarks største elektronikkæder.

Jesper Boysen, du gør hvad du kan for at holde få slagsmålet i gang med Elgiganten?

"Nej, det vil jeg ikke sige. Det har været kendt længe, at vi åbner lige over for Elgiganten i Herlev. Vi er blevet hurtigere færdig med den nye butik, end vi havde regnet med. Så nu går vi i luften fra lørdag morgen."

Men det generer dig ikke, at du kan prale med at åbne før Elgiganten?

"Nej, det er en tyvstart. Nu får vi et forspring på en måned. Men når hele indkøbscenteret i Herlev åbner, har vi også tænkt os at lave nogle aktiviteter i den forbindelse.

Men er det ikke bare de gamle købmandstrick, du hiver op ad posen?

"Nej, jeg synes, vi trænger til et frisk pust i branchen."

Så du synes, at Elgiganten er lidt støvet?

"Nej, men de fleste kunder kender jo Elgiganten og Fona, så jeg tror, at de er glade for, at vi åbner noget nyt."

I hvert fald får du og Power nu omtale her i Computerworld?

"Ja, da. Hahaha. Men vi bruger nu også mange kræfter på hustandsomdelte aviser og reklamer i tv og radio," lyder det fra Jesper Boysen.

Læs også:

Elgiganten fylder pengekassen til kommende krig mod Power-kæden

Elgiganten om ny konkurrent: "Det er da bare Expert i nye farver"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere