Artikel top billede

Microsoft viser HoloLens-evner i ny video: Spil Xbox eller Netflix direkte på din væg

HoloLens er Microsofts udviklingsprojekt for fremtidens computer. Se her, hvordan brillen fungerer i helt ny video fra Microsoft.

Microsofts HoloLens er stadig i udviklingsfasen, og der kommer til at gå mindst et år, før vi dødelige får fingre i de holografiske briller.

Men Microsoft holder ild i hype-bussen med en video som nedenfor.

Har du en Xbox, kan du nu streame dine spil til en Windows 10-pc. Det giver mening til en bærbar computer, som ikke selv kan køre grafisk krævende spil - men med HoloLens vil du kunne streame dine spil direkte op på en væg.

I videoen viser HoloLens program manager, Varun Mani, at han kan opsætte Halo på en væg ved siden af fjernsynet, som det først blev spillet på. At streame Halo 5 vil altså ikke skabe en 360 graders oplevelse af spillet, som nogle nok havde håbet på.

Ligeledes ser det ud til at være i en lavere opløsning og en lavere framerate end på fjernsynet.

Ikke desto mindre ser det imponerende ud, og kan være en smart løsning, når nu kæresten, konen, kontroltårnet, huspumaen vil se fjernsyn, at du så kan vende ryggen til og blive ved med at skyde Covenant-soldater.

Det er dog allerede andre spil, som i højere grad udnytter brillernes holografiske evner. Blandt andet har Microsoft frigivet en video af Minecraft, som du kan spille på en helt ny måde.

Video: Minecraft på Microsofts HoloLens viser potentialet i hologrammer

Ligeledes kan du læse Computerworlds oplevelse af brillerne her, da vi fik muligheden for at prøve dem ved årets Build-konference i foråret. 

Du kan også se, hvordan Netflix eller Candycrush fungerer med HoloLens her under.

Læs også. Vild pris for et HoloLens Developer Kit: Klar til at betale 20.000 kroner?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere