Artikel top billede

Dump: Netflix

Sådan ser den nye Netflix-app til Windows 10 ud

Netflix tuner sin app til Windows 10. Her er den nye version til Microsofts styresystem.

I takt med at Windows 10 øger sin tilstedeværelse på verdens harddiske, kommer der også stadig flere applikationer til operativsystemet fra Redmond.

Nu kommer der en dedikeret Windows 10-version af en meget populær app til serie- filmentusiasterne.

Netflix har nemlig bygget en Windows 10-udgave.

Den nye app bliver lanceret på både Microsofts og på Netflix' blog.

Applikationen er bygget op helt fra bunden, så den passer præcist til Microsofts styresystem og de muligheder, som platformen tilbyder.

Ny brugerflade

Appen har fået en ny brugergrænseflade, der blandt andet giver brugeren mulighed for først at scrolle vertikalt for at finde frem til kategorier af indhold og derefter scrolle horisontalt for at bladre gennem indholdet.

Vinduet med detaljer om indholdet har også fået en visuel overhaling, og det vil byde på store billeder som repræsenterer de aktuelle programmer. Vinduer til tv-serier vil vise information om episoden mens der for filmenes vedkommende være tilbud om forslag til andet indhold.

Du kan også fastlåse appen til startemenuen med både små, mellemstore eller store fliser, og hvis du gør det, vil appen vise billeder med uddrag fra brugerens fortsæt-med-at-se-liste over Netflix-programmer.

Læs også: Netflix vil omkode alle film for at spare båndbredde

Tal til mig

Desuden er søgefunktionen forbedret, og den kan blandt andet foreslå nye resultater til søgningerne.

En anden funktion, der er Windows 10-klar, er understøttelse for stemmeassistenten Cortana, som er blevet bygget ind i Netflix-appen.

Det betyder, at du eksempelvis kan starte programmer med stemmen.

Som vi tidligere har fortalt, kommer Cortana i første omgang nemlig kun til et begrænset antal markeder, og Danmark er ikke med på listen.

Det samme var situationen med Apples digitale assistent, Siri, og Googles Now-løsning til at starte med, men i dag findes begge de løsninger også på dansk - og mon ikke også Microsofts Cortana kommer i en dansk udgave på et tidspunkt.

Den nye Netflix-app til Windows 10 er i færd med at blive rullet ud i Windows-butikken i disse dage.

Det er værd at bemærke, at appen i første omgang kun er beregnet til stationære, bærbare og tabletter. En version til Windows 10-mobile er dog på vej.

Læs mere på Netflix' blog.

Læs også:
Springer Danmark over: Ingen dansk Cortana til Windows 10 i første omgang

Derfor kan ny Microsoft-teknologi eskalere mobil-kapløb




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere