Artikel top billede

Perter Colsted har som ny bestyrelsesformand i Omada erfaring fra både Microsoft og sikkerhedsfirmaet Secunia med i baggagen.

Omada satser millioner på internationalt gennembrud - Microsoft-veteran indsat som ny bestyrelsesformand

Microsoft-veteranen Peter Colsted skal hjælpe sikkerhedsfirmaet Omada med at finde internationale partnere, der kan booste væksten.

Med branche-veteranen Peter Colsted som ny bestyrelsesformand lægger sikkerheds- SAP-huset Omada an til at sparke yderligere gang i væksten.

Det er mindre end et år siden, at Omada fik tilført omkring 160 million kroner fra den britiske kapitalfond C5.

En stor del af de penge er Omada nu klar til at investere i at bygge et internationalt netværk af partnervirksomheder, som på de lokale markeder skal stå for salget af Omadas produkter indenfor identity management og styring af brugeradgang til data.

Og netop en partnerbaseret salgsorganisation er Peter Colsteds speciale. Han har tidligere arbejdet 12 år med forretningsudvikling hos Microsoft.

Senest stod han som administrerende direktør for softwarefirmaet Secunia i spidsen for en turn around, der i sidste ende førte til at Secunia blev købt af en amerikansk software-koncern.

"Opbygning af en partnerkanal er ikke noget, Omada har dyrket så meget tidligere. Der kommer jeg med praktisk erfaring i, hvordan man har succes med det. Så jeg kan forhåbentlig blive en god sparringspartner," siger Peter Colsted.

Læs mere her: Ny salgsstrategi giver pote for dansk sikkerhedsfirma

Aggressiv vækstplan

Hos Omada understreger direktør og stifter Morten Boel Sigurdsson, at man ikke går efter at kopiere Secunia og sælge Omada.

Han fortæller, at Omada for de kommende fem år har sat sig som mål at ville øge omsætningen med 30 procent årligt. Skal det lykkes, er rekruttering af nye partnervirksomheder helt afgørende.

"Peter har en ekstrem ekspertise i at udvikle en international salgsorganisation med aktiv brug af partnere. Det er en central del af vores strategi, og det var helt oplagt at få Peters erfaring ind i vores bestyrelse," siger Morten Boel Sigurdsson.

Han fortæller, at de penge, der skal bruges på den ambitiøse vækstplan i vid udstrækning kommer fra sidste års kapitalindsprøjtning.

"Vi har en teknologi, der er så god, at vi nu kan stå distancen og skalere internationalt, hvis vi samtidig laver de nødvendige investeringer. Over de næste fire til fem år ligger vores investeringer på tværs af salg, marketing og produktudvikling omkring det beløb, som vores nye medejer har indskudt," siger Morten Boel Sigurdsson.

Læs også:
Britisk kapitalfond skal løfte Omada op i sikkerheds-superligaen

Omada: Danskerne er for godtroende




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere