Artikel top billede

Ny telefon fra Microsoft: Lumia 650 er rettet mod virksomhederne med favorabel pris

Microsoft har lanceret en ny version af den populære Lumia 640 fra sidste år. Navnet er Lumia 650 og er den tyndeste smartphone fra Microsoft til dato.

Microsoft har annonceret en ny smartphone i sin Lumia-serie.

Lumia 650 er en ny version af sidste års 640-serie, som dengang ramte den rette balance mellem ydeevne, kvalitet og pris.

Det kan du læse mere om her: Test: Du kan få fire Lumia 640 for én iPhones pris - og Lumia 640 er faktisk en rigtig god telefon

Lumia 650 er en 5" Windows 10 Mobile-smartphone, der er udstyret med en 1.280 x 720 pixel AMOLED-skærm og en snapdragon 212 quad core-processor.

Det er ikke en toptelefon på niveau med de nyeste Android-telefoner, en iPhone 6S eller de to nye Lumia 950 og 950XL fra Microsoft, men i stedet en telefon til 1.699 kroner rettet mod virksomhederne.

Metalchassis

Microsoft lancerede i oktober de to toptelefoner Lumia 950 og 950XL.

Begge telefonerne har flotte specs, men de er bygget med plastikchassis, hvilket dengang skuffede mange Windows Phones-fans.

Lumia 650 er den populære 925 bygget med metalkant omkring skærmen og plastik på bagsiden.

Ligeledes er det den letteste Windows-phone til dato med en tykkelse på kun 6,9 millimeter og en vægt på 122 gram.

Dog er den relativt svage Snapdragon 212 ikke stærk nok til at kunne køre Windows 10 Mobiles unikke funktion, Continuum for Phones, som omdanner telefonen til noget, der minder om en computer.  

Læs også: Se Microsofts nye teknologi i aktion: Kan en Windows-telefon erstatte din computer?

Microsoft kæmper dog med mangel på popularitet og i tredje kvartal 2015 faldt salget af Windows-telefoner med 50 procent. Noget af faldet skyldes dog formodentligt rygterne om 950 og 950XL, som viste sig at være sande. 

Lumia 650 udkommer i Danmark i løbet af marts og vil koste 1.699 kroner. Til maj lancerer Microsoft også en model med mulighed for dual-SIM.

Du kan læse mere om Lumia 650 hos Microsoft her.

Læs også: Træt af hundedyre smartphones? Her er syv billige, men gode telefoner




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere