Artikel top billede

Gratis konference: Tre grunde til at du skal deltage på Computerworld Summit - sammen med 499 andre it-professionelle

På Computerworld Summit 2016 kan du møde de nye trends inden for digital innovation, disruption, data analytics, sikkerhed og mobility. Computerworld Summit klæder dig på til din digitale rejse - alt sammen helt gratis.

Den teknologiske innovation buldrer afsted, og nye it-løsninger giver dig fantastiske muligheder for at effektivisere og nytænke dit arbejde, din organisation og din forretning.

Men vi ved også, at det af og til kan være svært at løfte blikket og holde overblikket over alle de nye muligheder, som organisationen forventer, at du har tjek på.  

Det er baggrunden for, at Computerworld Summit 2016 på én dag vil sætte fokus på de nye teknologier, de nye forretnings- og driftsmodeller og give dig inspiration til, hvordan de kan give den maksimale værdi i din virksomhed.

På Summit 2016 kan du møde de nye trends inden for digital innovation, disruption, data analytics, sikkerhed og mobility. Computerworld Summit klæder dig på til din digitale rejse.

Det får du på Computerworld Summit:
- Inspiration til must-have indholdet af din digitale strategi anno 2016.

- Viden om, hvordan du opnår hurtigere time-to-market og mere agilitet - uden at det går ud over driften.

- Ideer til effektivt og sikkert at håndtere EU-forordninger, national lovgivning, ISO-standarder og et øget topledelses- og mediemæssigt fokus på sikkerhed og compliance.

- Innovator og iværksætter Mark Curtis' keynote om, hvad forbrugere og kunder forventer af dine services og produkter - og hvordan du skal forberede din organisation til en verden med utallige interfaces, devices og typer af interaktion.

- Keynote ved Volvos vice president for Consumer IT Services, Peter Lorentzon, om Volvo anvendelse af digitalisering  - både strategisk og operationelt.

...alt sammen mens du plejer dit it-netværk og skaber nye relationer blandt Summits 500 it-professionelle deltagere.

Antallet af pladser er begrænset. Konferencen er forbeholdt it-beslutningstagere og slutbrugere. 

Læs mere om Computerworld Summit og om hvordan du sikrer dig en gratis billet her.