Artikel top billede

Skype for Web får en solid opdatering og kommer til at ligne storebror

Flere af funktionerne fra Skype rykker nu over i den browser-baserede version af programmet. Her er de vigtigste nyheder i Skype for Web.

Skype er nok bedst kendt som et danskudviklet program, der hentes ned på maskinen.

Men i sommeren 2015 gik Skype i gang med at udrulle en ny browser-udgave af programmet til de mange millioner brugere, der derved kan få adgang til chat-samtaler og videokald uden at skulle installere Skype-softwaren.

Den version kalder Microsoft for Skype for Web.

Læs mere her: Sådan kan du undvære Skype-klienten: Kør det hele fra browseren

Udgaven står nu overfor en stor opdatering, der skal bringe flere af funktionerne fra klient-udgaven over i browser-vinduet.

Det fortæller Microsoft på sin Skype-blog.

Nu bliver det således muligt at anvende net-versionen af Skype til at ringe til mobiler eller fastnettelefoner, en funktion, som i lang tid har været et af klient-versionens glansnumre, der anvendes af masser af brugere.

I lighed med den almindelige Skype-version betyder det dog også, at du skal købe et abonnement for at betale for samtalerne.

Samtaler med fremmede kan arrangeres

Ligeledes bliver det nu også muligt at se YouTube-videoer direkte i Skype for Web uden, at du skal åbne nye vinduer i browseren.

En anden ændring er, at du kan invitere andre til samtaler ved at dele en unik samtale-url.

Den funktion kan også anvendes sammen med personer, der ikke er en del af dine normale Skype-kontakter. En praktisk funktion, der for kort tid siden er blevet introduceret i klient-udgaven.

Det danske sprog er understøttet i opdateringen, men den er dog stadig kun i beta-version. Hvornår den endelige udgave er klar melder Microsoft ikke noget om.

I mellemtiden kan du finde flere detaljer om udgaven på Microsofts blog.

Læs også:

COWI tester det nye Skype for Business: Skal udrulles til 6.500 brugere

Mød den nye tale-oversættelse på Skype - og snart også til Android

Microsoft haste-udsender rettelse til Skype

Her er de mest populære chat-tjenester: Er du med på moden?

Chat-apps buldrer frem: Derfor kan du ikke forhindre det




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere