Artikel top billede

Flere steder bliver Sonys VR-headset solgt som en pakkeløsning til en merpris på 100 dollar.

Billige Playstation virtual reality-headset flået ned af online-hylderne på få minutter

Hypen omkring VR-bølgen kan mærkes ude i online-forretningerne. Få minutter efter Sonys VR-headset røg til salg på nettet, blev der meldt udsolgt flere steder.

Sonys bud på et virtual reality-headset (VR) er efter få minutter udsolgt flere steder på nettet.

Den japanske tech-virksomhed har for nyligt sat priser på to muligheder for at erhverve et VR-headset til Playstation-spillene.

Det ene er et pakketilbud med et kamera og to Playstation Move-controllere samt naturligvis VR-headsettet og fem VR-oplevelser til en pris på 499,99 dollar (godt 3.300 kroner).

Det andet tilbud er muligheden for forudbestilling af VR-headsettet uden ekstra udstyr til levering i oktober, hvor prisen ligger på 399,99 dollar (2.660 kroner).

Kort efter annonceringen kunne både den amerikanske og europæiske version af Amazon melde udsolgt, og senere fulgte de amerikanske handelskæder Target og Walmart trop.

Det skriver blandt andre it-forbrugermagasinet Digital Trends.

Flere konkurrenter derude

VR-headset er udset til at blive en af de helt store trends i disse år, og Sonys headset er da også yderst konkurrencedygtigt på pris i forhold til konkurrenterne fra de PC-baserede konkurrenter.

Eksempelvis ligger det stærkt hypede Occulus Rift-headset til 599 dollar (små 4.000 kroner) og HTC's Vive-udstyr til 799 dollar (godt 5.000 kroner).

Begge headsets har med en 2160 X 1200 opløsning en noget bedre skærm end Sony-headsettet, som kan mønstre en 5,7 OLED-skærm med en 1080 pixel-opløsning.

Markedet for VR-headsets er dog meget mere end de tre nævnte, som du kan læse mere om her:

Test: Samsungs virtual reality-headset er en fed fremtidsgadget

Også Microsoft har udviklet et bud på et VR-headset, som med et nuværende prisskilt på 20.000 kroner dog må sig distanceret markant på prisfronten af flere af de asiatiske headsets.

Læs også:
Er din computer klar til virtual reality? Tjek her med dette program

Mac-computere er for dårlige: Derfor kommer der ingen Oculus Rift-briller til Mac




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere