Artikel top billede

Kom til gratis Computerworld-konference: Sådan kan du lære og blive inspireret af Volvo, Adobe, Huawei og Citrix

Sikkerhed, digital innovation, outsourcing, data og mobility er i fokus på Computerworld Summit 2016. Se talerne og tilmeld dig helt gratis her.

"Risikoen for it-angreb er tårnhøj - det har aldrig været sværere at forudsige, hvordan et angreb vil finde sted. Er uheldet samtidig ude og et angreb lykkes, kan der ofte gå mere end 100 dage, før det opdages." 

Det er budskabet fra John Dyer, cyber security account director hos Darktrace. 

Derfor bør din it-sikkerhedsløsning fokusere på afvigende adfærd uanset om det drejer sig om brugere, devices eller services. 

Men hvordan gør du det i praksis?

Det - og mange andre vigtige råd - får du, når John Dyer og en række andre spændende oplægsholdere går på talerstolen på den gratis Computerworld Summit-konference, der finder sted 13. april i København.  

Kom og hør blandt andet oplæg fra Volvo, Adobe, Huawei og Citrix.

Læs mere om Computerworld Summit og om hvordan du sikrer dig en gratis billet her.

På Summit 2016 kan du desuden møde de nye trends inden for digital innovation, disruption, data analytics, sikkerhed og mobility. Computerworld Summit klæder dig på til din digitale rejse.

Det får du også på Computerworld Summit:

- Inspiration til must-have indholdet af din digitale strategi anno 2016.

- Ideer til effektivt og sikkert at håndtere EU-forordninger, national lovgivning, ISO-standarder og et øget topledelses- og mediemæssigt fokus på sikkerhed og compliance.

- Keynote ved Volvos vice president for Consumer IT Services, Peter Lorentzon, om Volvo anvendelse af digitalisering  - både strategisk og operationelt.

- Innovator og iværksætter Mark Curtis' keynote om, hvad forbrugere og kunder forventer af dine services og produkter - og hvordan du skal forberede din organisation til en verden med utallige interfaces, devices og typer af interaktion.

...alt sammen mens du plejer dit it-netværk og skaber nye relationer blandt Summits 500 it-professionelle deltagere. 

Antallet af pladser er begrænset. Konferencen er forbeholdt it-beslutningstagere og slutbrugere. 

Læs mere om Computerworld Summit og om hvordan du sikrer dig en gratis billet her.