Artikel top billede

Streaming fra Xbox til flere andre fjernsyn kan være på vej fra Microsoft.

Rygte: Microsoft på vej med Apple TV-klon og Chromecast-konkurrent

Microsoft er ifølge hårdnakkede rygter på vej med hele to streaming-enheder, der kan tage kampen op med Googles Cromecast, Apple TV og samtidig give Xbox nye funktioner.

Google sidder tungt på tronen over streaming-hardware med sin lille Chromecast-enhed, men nu ser det ud til, at Microsoft også vil have en del af den kage.

Det er blandt andet redaktøren af webstedet Petri, der i denne video lufter de to nye enheder, som angiveligt vil blive præsenteret på den store spilmesse E3 i juni.

Også The Inquirer beretter om to streaming-nyheder fra Microsoft.

Læs også: Test: Den nye Chromecast byder på få nyheder, men er stadig alle pengene værd

En stor og en lille

Der skulle komme en lille ny-gadget i form af en Chromecast-lignende enhed, der ud over hjemme-streaming også sætte Xbox One i stand til at streame spil fra konsollen til andre fjernsyn, der befinder sig rundt omkring i huset.

Den er kompatibel med Xbox-håndkontrollen, der altså kan bruges som en slags fjernbetjening.

Den anden streaming-enhed, der skulle være på vej fra Redmond er ifølge Petri-redaktøren noget mere avanceret og i stil med Apple TV.

Men samtidig skulle den være forsynet med hardware, der gør den i stand til at afvikle lettere spil på egen hånd - altså en slags Xbox light og tv-boks i en og samme enhed.

Microsoft har tidligere haft planer om et Xbox-tv, og den drøm kan blive realiseret gennem eksterne produkter som de to streaming-enheder.

Priserne i også på rygteplan, men lyder angiveligt på mellem 100 dollar, cirka 665 kroner for den lille streaming-enhed, og godt 150 dollar eller 1.000 kroner for den store model.

Men vi skal nok vente til E3-messen løber af stablen i den kommende måned for at få en mere præcis beskrivelse af de to produkter fra Seattle-virksomheden.

Læs også:
Microsoft på vej med ny Surface, ny Xbox og flere nye telefoner

Hvor hulen finder jeg den perfekte streaming-løsning til den ultimative sportssommer?

Test: Den nye Chromecast byder på få nyheder, men er stadig alle pengene værd

Stor Spotify-nyhed på vej: Snart kan du også streame tv-programmer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere