Artikel top billede

Finansmedie: Apple på vej med enten Snapchat-hjælper eller -dræber

Apple arbejder angiveligt på højtryk på en applikation, der hurtigt og enkelt skal gøre video eller billeder klar til at sende afsted på de sociale medier.

Apple vil angiveligt være med på billeddelingskarrusellen, og firmaet arbejder derfor på en applikation, der hurtigt og nemt kan klargøre og dele billeder og video på sociale medier.

Måske det første skridt mod en Apple-konkurrent til tjenester som Snapchat.

Sådan lyder det fra finanswebsiden Bloomberg, der har opsnappet rygter om, at Apple er i fuld gang med at bygge en ny applikation, der hurtigt og nemt kan gøre billedfiler eller videoer klar til nettet.

Det fortæller Bloomberg her.

Rettet mod Snapchat-folket

Ifølge finanssidens oplysninger er den nye satsning fra Apple en respons på den succes, som de eksisterende billeddelingstjenester har opnået.

Appen skal eksempelvis gøre det muligt for brugerne at optage videosekvenser, redigere dem for herefter at sende dem til kontakter eller via sociale netværk som eksempelvis Snapchat eller Twitter.

Applikationen skal via enkle redigeringsværktøjer, som netop kan appellere til brugere af Snapchat og Instagram, angivelig forsøge at snuppe markedsandele fra denne type tjenester, lyder det fra Bloomberg.

Applikationen skal være optimeret således, at man med en hånd kan klare ærterne, hvilket altså betyder, at det er mobilsegmentet, der er målgruppen.

Ligeledes er målet, at man kan færdiggøre sine projekter og lægge dem på nettet på helt ned til et enkelt minut.

Klar næste år

Ifølge Bloombergs kilder udvikles applikationen af de samme folk, der står bag Apples videoprogram Final Cut Pro og redigerings-appen iMovie.

Projektet er angiveligt i en tidlig testfase, men den skal være klar til brug i løbet af 2017, uden at rygtesprederne dog kan give et mere præcist bud på en lancering.

Apple har ikke ønsket at kommentere rygterne overfor Bloomberg.

Læs også:
Når de sociale medier går helt amok: Sådan overlever du en shitstorm på nettet

Galleri: Disse sociale medier er de mest anvendte i verden

Afsløring: Vi deler artikler på de sociale medier - men har ikke selv læst dem




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere