Artikel top billede

Så er Apple klar med invitationen: iPhone 7-lanceringen finder sted om få dage

Apple har udsendt invitationer til lanceringen af den kommende iPhone 7, og festen afholdes selvfølgelig den 7. september, som rygterne havde forudsagt. Her er invitationen.

Der har været spekulationer om, hvornår den næste telefon fra æblehuset ville blive lanceret, og nu kom den endelige dato så fra Apple.

Rygtebørsen havde på forhånd valgt den 7. september som lanceringsdato, og det blev også den endelige beslutning.

Årets lancering finder nemlig sted den 7. september i San Francisco i Bill Graham Civic Auditorium.

Læs også: I dag har Tim Cook været Apple-chef i fem år - dette bliver afgørende for hans eftermæle

Den amerikanske tech-gigant har vanen tro ikke meldt noget officielt ud om, hvad der bliver præsenteret. Men det ventes, at der vil blive lanceret en ny iPhone og et ny Apple Watch.

Den kulørte invitation som kan ses længere nede bærer blot teksten "See you on the 7th."

Der er stadig en god uges tid til den dato, men hvad kan vi så forvente, at der bliver præsenteret på scenen.

3,5 mm jackstikket kan forsvinde og i stedet blive erstattet af Lightning-tilsluttede hovedtelefoner og eventuelt trådløse varianter med Bluetooth.

IPhone 7 Plus-modellen kan få en helt anderledes kameraopsætning med dobbelt kameralinse, som man også kender det fra eksempelvis Huawei P9.

Der kommer en ny placering af antennebånd på telefonen, og så kommer der ingen iPhone Pro i denne omgang.

Præcis hvor store forskellene bliver fra dagens iPhone 6s er endnu uklart, men mon ikke Apple disker op med et par overraskelser den 7. september.

Rygterne om indholdet i iPhone 7 er gået i mange retninger, og det har været vanskeligt at finde faste rygte-holdepunkter, men spændingen udløses altså snart.

Læs også: Den næste iPhone bliver kedelig - men så sker der noget virkelig interessant 

I næste måned er det præcis to år siden, at Apple første gang løftede sløret for Apple Watch, men først nu ser det ud til, at Apple er klar med en opdateret udgave af uret, der formodentligt får navnet Apple Watch 2.

Det nye smartwatch ventes at få et design, der er identisk med det eksisterende Apple Watch. Men under urskiven vil uret ifølge de mest troværdige rygter blive udstyret med gps, en hurtigere processor og et større batteri.

Det ventes også at Apple i løbet af efteråret vil lancere en ny Macbook Pro, men Apple-rygte-pusherne ved tilsyneladende endnu ikke om de vil være klar til præsentationen den 7. september.

I disse historier kan du læse mere om forventningerne til Apples næste udgave af den telefon, der første gang blev præsenteret under navnet iPhone helt tilbage i januar 2007.

Den næste iPhone bliver kedelig - men så sker der noget virkelig interessant

Intel vil indføre ny USB-type som standard - skal (måske) anvendes i stedet for 3,5 mm jackstik i nye iPhone 7

Her er de største nyheder fra Apples store udviklerkonference

Et kig i krystalkuglen: Disse fem teknologier kan du glæde dig til i 2016




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere