Artikel top billede

Google på trapperne med nye telefoner, ny Chromecast og splinternyt VR-headset

Google lancerer to helt nye telefoner om en måned. Det kan blive dødsstødet til Nexus-telefonerne.

Der er store ting i vente, når Google om en lille måned - 4. oktober - vil løfte sløret for en række nye hardware-produkter til et arrangement, der er begyndt at florere rygter om.

Vi ved ikke, hvor præcist arrangementet vil finde sted, men Google står ifølge branchemediet Android Police til præsentere to helt nye telefoner.

De to nye telefoner skal samles af HTC, og de vil ifølge Android Police komme til at hedde henholdsvis Pixel og Pixel XL.

Ifølge Android Central vil Google i samme ombæring droppe Nexus-navnet til sine egne telefoner, der altså i stedet fremover vil blive udviklet under Pixel-navnet.

Dette navn har ellers hidtil været forbeholdt forskellige af Googles high-end produkter som Chromebook Pixel og tablet-computeren Pixel C.

Det kan meget vel være, at præsentationen af Pixel-telefonerne vil blive fulgt af præsentationen af en ny Android-version, version 7.1.

Google er netop gået i gang med at udrulle Android 7.0 Nougat.

Det kan du læse mere om her: Android 7.0 Nougat er lagt på nettet: Her er fem funktioner du kan glæde dig til

Daydream VR

Et andet slagnummer til arrangementet vil angiveligt blive lanceringen af VR-headsettet Daydream VR.

Selskabet har tidligere løftet sløret for VR-headsettets specifikationer, men vi har endnu ikke set selve hardwaren.

Det vil være logisk nok, hvis Google præsenterer et VR-headset sammen med de nye telefoner, da selskabet i givet fald vil kunne vise, hvordan telefon og VR-headset kan spille sammen.

Ny Chromecast

Google har angiveligt også en ny 4K-baseret Chromecast på programmet til arrangementet 4. oktober.

4K-fjernsyn vinder mere og mere frem, og derfor vil det give god mening, at Gooogle følger denne udvikling. Blandt andet er Netflix begyndt at understøtte HDR.

Det kan du læse mere om her: Netflix åbner for HDR-kvalitet - skarpere og flottere film på vej til dig og dit tv

Ifølge rygter vil den nye Chromecast komme til at hedde Chromecast Ultra eller Chromecast Plus.

Læs også: Her er de seks vigtigste nyheder fra Googles store konference




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere