Artikel top billede

Vild batterilevetid: Opdateret Dell-computer kan være tændt i over 20 timer

Computerproducenterne er begyndt at lancere nye og opdaterede bærbare computere med Intels nye Kaby Lake-processor. Dells XPS 13 kan køre i 22 timer på en enkelt opladning.

Dell opdaterer selskabets XPS-serie med frisk hardware heriblandt Intels nye Kaby Lake-processor. 

På grund af den nye processor og et større batteri lover Dells en batterilevetid på op imod 22 timer på XPS 13-modellen med en FuldHD-skærm - og så kan du få den i Rose Gold (pink) og med Windows 10 eller Ubuntu 14.04 LTS. 

Hvis du i stedet vil have en højere skærmopløsning på 3.200 x 1.800 pixels, må du nøjes med en batterilevetid på 13 timer.

Forvent dog, at batterilevetiden reelt er mindre end 22 eller 13 timer.

Da vi i 2015 testede den daværende XPS 13-model med en opløsning på 3.200 x 1.800 pixels, lovede Dell en batterilevetid på 11 timer. Vi kom aldrig over syv-otte timer.  

Den nye XPS bliver lanceret i oktober måned. 

Læs også: Test: Dells nye XPS-model er som et glimt ind i fremtiden

Læs også: Test: Dells [b]XPS 15 er lige så lækker, som den er kraftig[/b]

Kaby Lake-computere på vej
Intel lancerede for en måned siden Kaby Lake-processoren, der minder en del om sin forgænger, Skylake, i udseende.

På grund af ligheden til Skylake er det nemt for producenterne at implementere den nye processor i eksisterende modeller. Derfor kan du også forvente at se flere computere i den nærmeste fremtid med Kaby Lake-processoren. 

Kaby Lake byder - ud over en forventet, men minimalt forbedret, ydeevne - også på forbedret batterilevetid under afspilning af HD- og 4K-video.

Acer lancerede også selskabet nye række af computere med Kaby Lake-processorer ved årets IFA-messe. En af de nye computere var Swift 7, der også er verdens tyndeste computer.

Læs også: Her er de nye computere fra årets største computer-mekka




IT-JOB

Danmarks Meteorologiske Institut

Medarbejder til agil porteføljestyring

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere