Artikel top billede

GoPro lancerer nyt vandtæt 4K-actionkamera og sammenklappelig drone

GoPro har offentliggjort endnu et actionkamera, der både kan tilsluttes en stabilisator og en sammenklappelig drone.

Efter at have antydet det i månedsvis har GoPro nu endelig lanceret selskabet to nye actionkameraer: Hero5 Black og Hero5 Session.

Hero5 Session er reelt set en opdateret model af sidste års lille Session4-model med et par funktioner fra Black-serien, mens Hero5 Black er en ny model med forbedret billedsensor på 12 megapixel. Session-kameraet har kun en 10 megapixel sensor.

Begge de to nye kameraer kan filme i 4K-opløsning ved 30 billeder i sekundet og har indbygget digitalt stabilisering for at mindske rystelser.

De nye kameraer er vandtætte ned til 10 meter uden en beskyttelseskasse.

Det har ellers tidligere været nødvendigt at lægge GoPro's kameraer i en plastboks, hvis du skulle i vandet med kameraet.

GoPro har droppet knapperne på Hero5 Black-modellen til fordel for en to-tommer touch-skærm og en enkelt knap til at starte optagelse.

Firmaet lancerer desuden GoPro Plus, en abonnementsbetalt cloud-løsning, hvor du kan uploade, dele og redigere dine klip på en smartphone eller computer. Kameraet begynder selv at uploade via WiFi, når opladerstikket sluttes til.

Ren Karma

Karma er navnet på GoPro's nye sammenklappelige drone, der er del af et større økosystem: Dronen fungerer sammen med et Hero 5 action-kamera og kan omdannes til en gimbalstabilisator.

Dronen kan foldes sammen og samles i en rygtaske sammen med en controller og et ekstra håndtag.

Der er indbygget stabilisator til at holde GoPro-kameraet for at modvirke potentielle rystelser under optagelserne.

Du kan bruge dronen enten ved at styre den via controlleren, der mest af alt minder om en controller til en spillekonsol eller via et par semiautomatiske modes. 

Prisen for en drone begynder ved 799 dollar - godt 5.300 kroner før dansk told og 7.300 kroner, hvis der skal medfølge et Hero5 Black-kamera.

Læs også:  Test: Fede små GoPro 4-kameraer kan komme med overalt




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere