Artikel top billede

Først købte Microsoft LinkedIn for næsen af Salesforce - nu kan Salesforce være på vej til at nuppe Twitter

Cloud-giganten Salesforce kan være på vej til at opkøbe Twitter i en handel, der minder meget om Microsofts opkøb af LinkedIn tidligere i år, hvor Salesforce også var med i opløbet.

Cloud- og CRM-selskabet Salesforce kan være i gang med at overtage Twitter.

Flere internationale medier skriver, at Salesforce er villig til at købe Twitter, og at indledende samler allerede i gang.

Hos Bloomberg kan man læse, at Twitter i øjeblikket har samtaler med flere forskellige potentielle købere og heriblandt også Salesforce, der meldte sig interesseret for nogle uger siden.  

Ifølge finansmediet er Goldman Sachs Group Inc. og Allen & Co. hyret til at gennemgå de mulige købere, men Bloomberg skriver dog også, at Salesforce endnu ikke har givet et konkret, formelt bud på Twitter.

Microsoft løb med LinkedIn

I juni meddelte Microsoft, at selskabet havde indgået en aftale med LinkedIn om en overtagelse af det sociale medie.

Prisen lød på svimlende 170 milliarder kroner for LinkedIn.

Når Microsoft var villig til at betale så meget, skyldes det de meget omfattende perspektiver for, hvordan LinkedIn vil kunne blive integreret med Microsofts forretningssoftware og andre produkter. Læs mere om det her.

Salesforce var også interesseret i at købe LinkedIn, men Microsoft endte altså med at nuppe det sociale medie for næsen af Salesforce.

Selvom Twitter-aktien er faldet i værdi en række kvartaler i træk, er det sociale medie stadig interessant som et muligt opkøb på grund af de mange brugere og de data, de genererer.

Twitter vil ikke mindst kunne være interessant i en CRM-sammenhæng, der som bekendt er Salesforces hjemmebane. 

Ifølge Financial Times er også Google dog interesseret i Twitter, så nu må vi se, hvem der ender med at nuppe det sociale medie i sidste ende.

Hverken Twitter eller de mulige opkøbere har endnu kommenteret historien.

Læs også:

Så sker det: Twitter dropper krav om maksimalt 140 tegn

Microsoft køber LinkedIn

Derfor er LinkedIn en guldgrube for Microsoft: Kommer til at vide alt om dit arbejdsliv

Salesforce forsøgte at købe LinkedIn for næsen af Microsoft - se hvorfor her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere