Artikel top billede

Danmarks dygtigste BI-leverandører - her er listen

Top 100: BI-markedet er i en rivende udvikling, og der er stadig masser af udsigt til vækst for danske BI-leverandører. Her er listen med de dygtigste BI-virksomheder i dette års Top 100.

Business intelligence-løsninger har været fast inventar i de fleste virksomheder i mange år efterhånden.

Det har dog ikke gjort behovet for nye BI-investeringer mindre, for faktisk har netop dette hjørne af it-markedet i en række år i træk kunnet fremvise nogle særdeles fornuftige vækstrater.

Det skyldes ikke mindst den konstante videreudvikling af BI-softwaren, hvor nye funktioner bliver født i en tid, hvor blandt andet mobility, cloud, social og big data fylder meget.

Der er da heller ikke noget, der tyder på, at BI-festen er ved at være slut.

Analysefirmaet Gartner har spurgt næsten 3.000 CIO'er fra 84 forskellige lande, hvordan de vil prioritere deres it-investeringer i 2016.

Her topper BI/analytics listen, da hele 39 procent af CIO'erne forventer at investere i denne type løsninger i år.

Dermed prioriteres BI-løsningerne også over områder som infrastruktur og datacenter (27 procent), cloud (25 procent) og ERP (21 procent).

Se alle resultaterne fra undersøgelsen her.

De bedste danske BI-virksomheder

Når man zoomer på den danske BI-branche, er der en række forskellige virksomheder, der kæmper om kunderne.

Som det fremgår af listen herunder, kan både små og store BI-virksomheder være med i det kapløb.

Eksempelvis har vinderen af denne kategori, virksomheden Innologic, en bruttofortjeneste på 23 millioner kroner i det seneste regnskab, hvor resultatet efter skat var på seks millioner.

Mens der dermed forholdsmæssigt er tale om en mindre dansk it-virksomhed, er væksten hos Innologic bestemt ikke at kimse ad - for i forrige årsregnskab var resultatet efter skat på blot to millioner kroner.

Der er dog også en række større selskaber på BI-listen - eksempelvis Targit og SAS Institute.

Du kan læse baggrunden for virksomhedernes placering på listen her: Top 100: Sådan kårer Computerworld Danmarks dygtigste it-virksomheder

Her er listen med de dygtigste BI-virksomheder i dette års Top 100 fra Computerworld:

I Computerworlds nye Top 100-undersøgelse har vi nærstuderet de seneste to årsregnskaber fra 482 danske it- og televirksomheder.

For at være med i feltet skal virksomheden enten have personaleomkostninger på 10 millioner eller mere eller en opgivet omsætning på 20 millioner eller mere.

Læs mere:

Kæmpe-analyse af 482 danske it-virksomheders resultater: Sådan klarer de danske selskaber sig

Top 100: Sådan kårer Computerworld Danmarks dygtigste it-virksomheder

Top 100/2016: Se listen med de dygtigste it-forhandlere i Danmark

Top 100/2016: Her er listen med Danmarks bedste ERP-leverandører

Top 100/2016: Her er de bedste systemintegratorer i Danmark

Alt om Computerworlds Top 100 2016




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere