Artikel top billede

(Foto: gratis /)

På udkig efter spændende udfordringer? Her er 10 interessante it-job, som er ledige lige nu

Er du på jobjagt? Så har vi 10 interessante it-job hos blandt andet politiets cyber crime-enhed, Forsvarets Efterretningstjeneste og KMD.

Går du med overvejelserne om et jobskifte, så har vi fundet 10 interessante stillinger, som måske fanger din interesse.

1. It-efterforskere til Nationalt Cyber Crime Center hos Rigspolitiet i Glostup

Kan du forestille dig at gøre en markant forskel med din it-faglige viden, hvor du blandt andet efterforsker drabssager, bedragerisager og seksuelle misbrugssager mod børn?

Er du samtidig klar til, at din stærke psyke bliver grundstenen i dit nye job?

Så læs mere her.

2. Erfaren test manager til Defence hos Systematic i Århus

Vi har brug for en endnu en erfaren Test Manager til Defence sektoren. Som Test Manager hos Systematic er du ansvarlig for alle testrelaterede aktiviteter, planer og rapporter.

Du skal have gode kommunikationsevner, da du løbende skal videreformidle oplysninger vedrørende risici og status til projektledelsen.

Læs mere her.

3. Operativ udvikler til Netsikkerhedstjenesten i Forsvarets Efterretningstjeneste

FET's Netsikkerhedstjenesten søger et antal initiativrige udviklere. De skal være en del af et nyoprettet og højt prioriteret team, og de have et aktivt ønske om at beskytte Danmark.

Din primære opgave bliver at udvikle metoder til at jage og identificere de cyberangreb, som endnu ikke er erkendt.

Se jobbet her

4. Teknisk kundechef til It-afdelingen A/S i Hørsholm

Hos It-afdelingen A/S er der ikke brug for en "hunter." Eller en sælger.

Her har de nemlig vendt det hele om og fokuseret 80 procent af ressourcerne i "salgsafdelingen" på de eksisterende kunder - i stedet for at jagte nye og glemme de eksisterende. Dem har selskabet bygget sin forretning på gennem de seneste 16 år.

Se jobbet her.

5. Market manager til KMD i Ballerup

Har du lyst til at blive en del af et marketingteam i en af landets største it-virksomheder?

Vil du være med til at tegne en klar profil af KMD i et stærkt konkurrencepræget marked? Og vil du være med til at sikre, at Danmark udvikles gennem nye it-løsninger?

Så har du nu chancen.

6. Tester til TV 2 PLAY TEST i Odense

Er du en erfaren teknisk tester/testarkitekt på apps og webprodukter, og vil du bidrage til TV2 PLAY's succes ved at være med til at levere den aftalte kvalitet af TV 2 PLAY's produkter?

Er du samtidig en holdspiller, som også kan levere alene? 

Så er du måske den, TV2 Play leder efter.

7. Leder med stor it-udviklingserfaring til Københavns Universitet

Koncern-it på Københavns Universitet søger en områdeleder der sammen med resten af ledelsen i sektionen "Kunder og Løsninger" kan sikre moderne digitale løsninger af høj kvalitet til brugerne og skabe et velfungerende samarbejde med it-organisationens interne kunder. 

Læs mere om jobbet her.

8. Regional program manager til ALD Automotive i Taastrup

Du vil lede vores nordiske projektteam og koordinere de regionale forretningsprojekter med landenes direktion samt med den nordiske it-afdeling, når den er involveret.

Du vil således være broen mellem de forretningsmæssige krav og de ressourcer, der skal bruges til implementering, med en afgørende rolle i forhandlingsprocessen, specielt mellem landene og forretningens behov for projekter. 

Se jobbet her.

9. Systemarkitekt, der både kan kode og regne til Companymobile i Aarhus

Companymobile i Aarhus søger en erfaren udvikler, der kan være med til at videreudvikle systemplatformen, som selskabet ønsker at forny dele af og integrere nye kunder og løsninger i. 

Opgaven er udfordrende, da ambitionerne er høje, kompleksiteten stor og mulighederne mange.

Læs mere her.

10. Microsoft System Center-specialist til DSV i Hedehusene

Du kommer til at arbejde i det globale team, der varetager vedligehold og drift af Microsofts infrastruktur, ligesom du kommer til at deltage i forretningsprojekter.

Du vil være ansvarlig for den daglige drift af SCSM, sekundær på SCCM. Yderligere er der mulighed for også at komme til at arbejde med orchestrator og operations manager. 

Se jobbet her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank. 

Går du med overvejelserne om et nyt job, så har it-jobbank gjort det ekstra nemt for dig, og du både kan oprette dit CV eller tilmelde dig en "Jobagent".

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu

Når du har muligheden for at lande et it-job hos Novo Nordisk, eller i ni andre spændende virksomheder.

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu