Artikel top billede

Apple opgiver: Nye trådløse hovedtelefoner bliver ikke klar til før jul

Apples trådløse headset når ikke at blive lanceret før jul. Grunden er ifølge Wall Street Journal kompleksiteten i den trådløse teknologi.

Opdateret: Apple har udsendt en besked om at høretelefonerne nu kommer til salg i deres butikker. Men også at de kommer i "begrænset omfang. Læs Apples besked her.

--

Apple dræbte audiostikket med lanceringen af selskabets iPhone 7 i september måned og præsenterede samtidig et trådløst alternativ: AirPods.

AirPods er to høretelefoner, der hver trådløst forbindes til en Apple-enhed. Allerede samme måned måtte Apple dog udskyde salget af de trådløse høretelefoner uden at oplyse en grund til hverken medier eller Apple-fans.

Grunden er ifølge Wall Street Journal  imidlertid, at teknologien bag AirPods er mere avanceret end det er tilfældet i almindelige, trådløse headsets.

AirPods to adskilte stykker har hver en Bluetooth-forbindelse til iPhonen, og de to signaler skal være perfekt synkroniserede, hvis ikke lyden skal forskydes og ødelægges. Det volder Apple problemer. 

Det er første gang siden iPhone 4, at Apple må udskyde en produktlancering. Den foreløbige lanceringsdato af AirPods hedder nu første kvartal 2017.

Læs også: Slip for kabler: Her er de 15 fedeste trådløse hovedtelefoner

Andre alternativer

Der findes dog andre alternativer, som du kan vælge i stedet, hvis du ikke vil vente på et sæt AirPods. Danske Jabra har udviklet sine Elite Sport, der også er to separate højttalere forbundet trådløst. 

Læs også: Test af Jabra Elite Sport: Det er fedt - men kan du leve med kompromisserne?

De er dyrere end AirPods, men kommer med en indbygget pulsmåler. Et andet alternativ kunne også være Samsungs IconX, der har plads til 4 gigabyte MP3-filer og kan bruges under vand til svømning, men som til gengæld kun har batteri til en time. 

Trådløse headsets er nu en støre økonomi end traditionelle, kablede headsets, og hvis du ikke har brug for at være total kabelløs fra øre til øre, kan du finde mange gode headsets.

Det kunne være B&O Plays H7, Libratones nye Q Adapt, eller Jabras Move. Du kan også overveje Solo3 fra det Apple-ejede Beats. 

Læs også: Test: B&O Plays nye trådløse headset spiller djævelsk godt




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere