Artikel top billede

Forbrugerrådet Tænk: Her får du Danmarks bedste internet

Forbrugerrådet slår fast i omfattende test: Det her er Danmarks bedst bredbåndsforbindelse.

Over 97 forskellige bredbåndsprodukter har været igennem Forbrugerrådets Tænks test-maskineri, i organisationens kåring af Danmarks bedste bredbåndsforbindelse.

Blandt de mange produkter ragede Telenors ’MaxSpeed’ 1.000 mbps abonnement over feltet og kan kalde sig for den bedste bredbåndsforbindelse til private.

I sin vurdering skeller Forbrugerrådet Tænk ikke blot til hastigheden, men tager andre forhold som pris, kundeservice, bindingsperioder og gebyrer med i den endelige vurdering. Her trækker Telenors kundeservice længere åbningstider op i regnskabet.

Tungest i vurderingen har været prisen, som tæller for en tredjedel af den tildelte score. Med en pris på 249 kroner per måned er MaxSpeed Danmarks billigste gigabit-abonnement.

” Jeg er rigtig glad for, at Forbrugerrådets test viser, at Telenor ikke bare har Danmarks hurtigste internet til Danmarks laveste pris, men at MaxSpeed nu også er kåret som Danmarks bedste internetforbindelse. Men jeg hæfter mig også ved, at Telenor også bliver belønnet for den samlede kundeoplevelse uden bindingsperioder og skjulte gebyrer samt vores lange åbningstider i kundeservice,” fortæller internetchef hos Telenor, Lars Kyrø i en meddelelse.

Danmarks hurtigste bredbåndsprodukt ifølge undersøgelsen leveres af Hiper, som sikrer minimumshastigheder på 1.000 mbps med sin ’Bredbånd 1000’ pakke, mod 900 mbps i Telenors MaxSpeed abonnement.

Testens billigste produkt tilbydes af Kviknet, som formår at indtage en tredjeplads med sin 500 mbps forbindelse til 199 kroner per måned. Modsat Telenors og Hipers løsninger, er uploadhastighederne ikke begrænsede, hvorfor der kan uploades data med 500 mbps mod 60 mbps hos de to øvrige topscorere.

Læs også: Så kom de første test-resultater: Så hurtig er Elon Musks satellit-bredbånd




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere