Microsoft afviser Navision-lukning

Navision flyttes ikke til USA uanset udfaldet af forslaget om softwarepatenter i EU. Det fastslår administrerende direktør Klaus Holse Andersen, Microsoft Business Solutions. Også statsminister Anders Fogh Rasmussen afviser at kende til noget pres fra Bill Gates.

Annonce:
Annonce:
Hverken statsminister Anders Fogh Rasmussen eller administererende direktør for Microsoft Business Solutions, Klaus Holse Andersen, kan genkende tirsdagens fremstilling af Bill Gates i Børsen.

Her anklages Microsofts stifter for at true statsministeren med udflagning af Microsofts udviklingsaktiviteter i Danmark, hvis EU ikke vedtager et nyt patentdirektiv.

- Det har han ikke gjort på noget møde med mig. Jeg kan slet ikke bekræfte den udlægning, slet ikke. Det har vi slet ikke været inde på. Nej, siger statsminister Anders Fogh Rasmussen til nyhedsbureauet Ritzau.

Ifølge Fagpressebureauet afviser også Klaus Holse Andersen udlægningen i Børsens artikel.

- Bill Gates har overhovedet ikke udstedt den trussel, siger han til bureauet.

Klaus Holse Andersen oplyser endvidere, at Microsofts chefjurist Marianne Wier, der er kilden til historien i Børsen, er blevet fejlciteret, men han erkender dog, at spørgsmålet om patentrettigheder har været drøftet.

- Det, der er blevet sagt, er, at det kan påvirke som en blandt flere ting, hvor vi foretager vore investeringer, siger han til Fagpressebureauet.Annonceindlæg fra

Gør medarbejderne mere produktive med verdens bedste Office

Som erhvervsabonnement hos Telenor får din virksomhed gratis adgang til Microsofts topprofessionelle og cloudbaserede Office 365 i to år - samt alle fordelene af Telenors tætte partnerskab med en af Danmarks mest kvalificerede Office 365-specialister. Det giver alsidighed og tidsbesparende fleksibilitet i en grad, som tidligere har været forbeholdt de allerstørste virksomheder.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...
IT-JOBNetwork Architect
ECCO Sko A/S


Se flere it-job hos

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Acinta ApS
Udvikling og salg af software til ledelsesrapportering og dataanalyse i mindre og mellemstore virksomheder - primært handel, produktion og service.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

White papers
I dette white paper kan du læse om, hvad medarbejderne i dag forventer af dine...

I dette white paper kan du læse om Software AG's unikke tilgang til Intelligent Business...

I dette white paper kan du læse om de centrale egenskaber ved intelligente forretningsprocesser,...

 
Kommende events
CIO Executive Update
CIO Executive Update er kombinationen af oplæg fra en international top-CIO og muligheden for at netværke med andre CIOs og it-direktører gennem flere round tables om aktuelle emner.


Microsoft Office 365
Det cloud-baserede Office 365 er et af de mest succesfulde produkter fra Microsoft i de seneste år. Vi har allieret os med eksperter og cases, som kan give dig en konkret og koncentreret introduktion til det alsidige værktøj. Så tilbring en formiddag i selskab med Office 365 og se hvorfor produktet er så populært ? og hvordan it-afdelingen og brugerne høster fordelene i Office 365.


Hvordan finder og fastholder du de bedste it-medarbejdere?
Hvordan skal du tiltrække de bedste it-kandidater i fremtiden? Og hvilke kompetencer kommer virksomhederne fremover til at efterspørge?Log ind
x
E-mail
Kodeord