3 mister kunder i Danmark

Teleselskabet 3 har problemer med at fastholde kunderne. Siden årsskiftet er selskabets kundetal faldet med omkring 8.000 abonnenter. Det er ikke tilfredsstillende, mener selskabets direktør Morten Christiansen.

Teleselskabet 3 mærker nu konsekvensen af at være det eneste teleselskab, der tilbyder 3G-telefoni. Selskabet har mistet kunder i Danmark siden årsskiftet.

- Det er ikke tilfredsstillende, men vi er et nyt selskab, og vi er pionerer på en ny teknologi. Det betyder, at vi har haft de tekniske udfordringer, som enhver ny teknologi giver, udtaler administrerende direktør Morten Christiansen ifølge en pressemeddelelse.

3 havde i Danmark 116.803 ved udgangen af juni, og det er et fald siden årsskiftet, hvor 3 havde 124.647 kunder.

Globalt har 3Gruppen i dag knap ni millioner kunder.

Trods det utilfredsstillende faktum, at mange kunder har valgt at forlade 3 igen, er Morten Christiansen optimistisk.

- Det er lykkedes os at tiltrække nogle meget attraktive kunder. Vores kunder taler meget, sender mange MMS og har et højt dataforbrug. Det er et godt fundament, som vi skal bygge videre på, udtaler Morten Christiansen.

Selskabet har markedsført sig massivt siden selskabet åbnede sine kommercielle aktiviteter i Danmark i oktober 2003.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere