Onsdagens aviser om it

TDC’s kundeservice strejker. Danske mobilpriser lavest i Norden. Biografreklamer bliver digitale. Teleregulering sendes til eftersyn. Norden tror på iTunes-aftale. Alt for få virksomheder bruger it fornuftigt. Gratis internet på vej til Danmark.

TDC’s kundeservice strejker

Kunderne kan få svært ved at komme igennem til TDC’s kundeservice i dag efter at medarbejderne i Århus tirsdag også startede strejke. Medarbejderne i Aalborg startede mandag. I alt ca. 50 medarbejdere strejker. (Jyllands-Posten)

Danske mobilpriser lavest i Norden

Danskerne har de laveste mobilpriser i Norden, konkluderer ny rapport. Og det endda uden den store myndighedsindblanding anfører rapporten. Det danske mobilmarked er det mest konkurrenceprægede i Norden og det skyldes især, at der er mange mobiludbydere pr. indbygger i Danmark, og at de to største operatører, TDC og Sonofon, indtil for nylig var forpligtet til at give adgang for konkurrenter til deres net. (Berlingske Tidende).

Biografreklamer bliver digitale

Digitaliseringen gør dem billigere og gør det langt hurtigere for annoncørerne at få produceret og vist en reklame. Danske Reklamefilms nye direktør Jens Aaløse vil have de nye digitale reklamer ind i biografsalene i 2007. Digitaliseringen skal også åbne markedet for fladskærme i butikker og byrum. (Børsen)

Teleregulering sendes til eftersyn

IT- og Telestyrelsen har åbnet for en høring forud for et såkaldt strategisk eftersyn af den danske teleregulering. Formålet er at undersøge, om de nuværende rammebetingelser for telebranchen skal forbedres for at sikre flere opfindelser, investeringer og lige adgang til infrastrukturen. (Børsen)

Norden tror på iTunes-aftale

De nordiske forbrugerombudsmænd tror på en afklaring i drøftelserne med iTunes, der er en del af Apple-koncernen. Striden er primært opstået ved, at forbrugerombudsmændene er utilfredse med, at filer købt på iTunes kun kan afspilles på Apples iPod. Netop det punkt er der dog stadig uenighed om. (Børsen)

Alt for få virksomheder bruger it fornuftigt

Kun en tredjedel af virksomhederne bruger it målbevidst i forretningen, viser en undersøgelse af 100 virksomheder, som Dansk Handel & Service har foretaget sammen med Dansk Standard. It-virksomheder og videnstunge virksomheder er godt med, mens alle øvrige brancher halter bagefter. (Berlingske Tidende)

Gratis internet på vej til Danmark

Del din internet-forbindelse og få til gengæld gratis adgang til andres internetforbindelser over hele verden. Det er ideen bag verdens største sammenslutning af trådløse netværk, Fon, som nu vil give 50.000 routere væk i Danmark i forbindelse med sit officielle indtog her i landet til november. (Politiken)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere