Vil give kunderne et alternativ til plattenslagere

CMS-leverandøren Dynamicweb Software har købt halvdelen af aktierne i Infosystem, der beskæftiger sig med søgemaskineoptimering. Målet er at tilbyde kunderne et alternativ til de mange plattenslagere på markedet, siger Dynamicwebs direktør.

Leverandøren af content management-systemer (CMS) Dynamicweb Software er blevet medejer af søgemaskineoptimerings-virksomheden Infosystem.

- Vi har købt halvdelen af aktierne i Infosystem for at kunne tilbyde søgemaskine-optimering til først og fremmest de 2.000 virksomheder, der bruger vores CMS-system Dynamicweb, siger Christian Beer, der er administrerende direktør i Dynamicweb Software.

Mange plattenslagere

Christian Beer mener, at der findes mange plattenslagere inden for søgemaskine-optimering, og han vil gerne kunne levere et produkt, som kunden kan stole på.

- Rent teknisk er det også en stor fordel, at vi kender kundens platform. Det kan betyde, at kunden får en billigere løsning eller får mere søgemaskine-optimering for de samme penge, siger Christian Beer, der understreger, at der selvfølgelig også er masser af reelle optimeringskonkurrenter.

Infosystem skifter i forbindelse med salget af halvdelen af aktierne navn til Dynamicweb Internet Marketing, og et de første fælles produkter bliver et simuleringsmodul, der kan købes til alle versioner af Dynamicweb CMS.

- Ved at simulere en Google-søgning af en webløsning, kan vi give kunden et ret godt indtryk af, om siden lever op til de krav og betingelser, som Google stiller, siger Christian Beer.

Skal tjene penge

Han regner med, at erhvervelsen af Infosystem-aktierne nok skal trække noget omsætning hjem, men ikke i en grad, så Dynamicweb skal til at ændre i budgetterne.

- Men på længere sigt skal vi da tjene penge også på søgemaskine-optimering, ellers havde vi ikke købt aktierne, siger Dynamicweb-direktøren.

Konkurrencen inden for selskabets kerneområde, CMS-systemer, mærker Dynamicweb især fra CMS-leverandører som Sitecore, Synkron, Tangora og Composite.

Dynamicwebs omsætning steg sidste år med 44 procent primært på grund af øget softwaresalg, der så trækker indtægter fra opdateringer og driftsaftaler med sig.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere