Artikel top billede

Computerworld bag åbningsbrag i Second Life

Koncert med Carpark North og konkurrencer markerer åbningen af IBM’s, Computerworlds og Innovation Labs fælles virtuelle eksperimentarium den 2. marts.

Det bliver til tonerne af det danske band Carpark Norths “Transparent and Glasslike”, at House of Horizons åbner efter måneders omfattende konstruktionsarbejde.

Musikken matcher husets bobleagtige former, der er udtænkt af Danmarks største arkitektfirma, Arkitema, og konstrueret af et virtuelt byggeteam under ledelse af amerikaneren Aimee Weber, som er tidens måske hotteste designer i den virtuelle Second Life-verden.

Vind en pris

Computerworld, IBM og Innovation Lab er klar til at holde åbningsfest for det fælles eksperimentarium House of Horizons klokken 11:00 den 2. marts.

Arrangementet vil vare et par timer, og det bliver ikke blot en fest i en tom bygning.

“Vi vil gerne fra starten markere, at House of Horizons er bygget med eksperimenter og aktiviteter for øje. Så derfor udlover vi mange tusinde Linden-dollar til brugerne af Second Life, hvis de vil hjælpe os med at udforske det virtuelle univers,” siger Computerworlds chefredaktør Mikael R. Lindholm.

Blandt andet afholder Computerworld en konkurrence om at levere den bedste og mest velfortalte historie om aktuelle begivenheder eller oplevelser i Second Life, hvor formen er fri.

Computerworld offentliggør de bedste historier og uddeler 25.000 Linden dollars til vinderen, 10.000 til andenpladsen og 5.000 til tredjepladsen i konkurrencen.

Innovation Lab arrangerer samtidig en konkurrence om, hvem der kan skabe de mest innovative virtuelle fremtidsprodukter.

Den virtuelle chefredaktør

Åbningsdagen vil byde på guidede ture rundt i konstruktionen og Computerworlds faste stab af Second Life-reportere vil være til stede og svare på spørgsmål fra åbningsgæsterne sammen med Computerworlds chefredaktør, som løfter sløret for vores langsigtede planer med at være til stede i det virtuelle Second Life-univers.

“Lige nu udvider vi vores tilstedeværelse i Second Life, fordi vi skal være der, hvor vores brugere er. Selvfølgelig skal vi være i Second Life, når virksomheder, som er en naturlig del af vores emneunivers, rykker derind. Vores mere langsigtede planer for vores engagement fortæller jeg vores åbningsgæster om på selve dagen,” siger Mikael R. Lindholm.

Deltag i konkurrencen

Indtil den 2. marts kan du sende dine bidrag til den bedste historie fra Second Life til e-mail-adressen sl@cw.dk.

Den bedste historie kan handle om dine personlige oplevelser i Second Life.

Det kan eksempelvis være en anmeldelse af det bedste sted, du har fundet, eller den mest overraskende opdagelse i den virtuelle verden.

Har du fotoer, videoer eller andet materiale er du velkommen til at vedhæfte dem eller linke til websteder med materialet som YouTube eller Flickr.

Fra åbningsdagen den 2. marts vil du kunne aflevere materialet til os i House of Horizons – her vil vi etablere en dropzone, hvor du kan aflevere Second Life-objekter, som ikke lader sig transportere via vanlige kommunikationskanaler på internettet.

De bedste bidrag bringer vi på Computerworld online og offentliggør i den ugentlige Computerworld.

Førsteprisen er 25.000 Linden dollars, andenprisen er 10.000 Linden dollars og tredjeprisen 5.000 Linden dollars. Rigeligt til at sende din avatar ud i den virtuelle verden med helt nye former og andre accessories.

Vores mødested har følgende koordinater: 90, 190, 00.

Åbningsfesten den 2. marts kl.11 bliver afholdt i House of Horizons.

Samme dag holder Computerworld, IBM og Innovation Lab på samme tid en pressekonference på IT-Universitetet i København. De to samtidige arrangementer vil være koblet sammen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere